Jurnalul.ro Sport Fotbal intern O nouă declarație marca Gigi Becali: N-o să las FSCB moștenire la fetele mele. Doar n-o să las moștenire o distrugere

O nouă declarație marca Gigi Becali: N-o să las FSCB moștenire la fetele mele. Doar n-o să las moștenire o distrugere

de Vali Deaconescu    |   

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat noi declarații șocante. Latifundiarul din Pipera a spus că nu vrea să lase echipa monștenire fetelor și că este dispus să renunțe la FCSB pentru 20 milioane de euro.

În momentul în care mă voi retrage din viața publică, atunci o să văd cum dau echipa. Doar n-o să las moștenire o distrugere. Fotbalul e periculos, e patimă, poate să distrugă familii. N-o să las moștenire la fetele mele.

Acum, dacă cineva dă 20 de milioane, o dau. Cu tot cu jucători o dau! Am dat 2,3 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Au dat-o generalii și cu toți miniștrii, nu mai contează. La ora asta, am 7 milioane de euro dați.

Păi, 10 și cu 7 fac 17. Și mai vreau 3 milioane să câștig. Munca mea, emoțiile mele. Dacă dă cineva 20 de milioane, o dau. Dar, niciodată nu voi lăsa moștenire familiei mele echipa de fotbal”, a mai declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Subiecte în articol: gigi becali fscb vânzare mostenire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri