Jurnalul.ro Ştiri Politică Topul Meme-urilor inspirate de Planul Simion: Umorul românesc nu cunoaște limite

Topul Meme-urilor inspirate de Planul Simion: Umorul românesc nu cunoaște limite

de Redacția Jurnalul    |   

Umorul românesc nu cunoaște limite, iar ”creativitatea” unora în ceea ce privește meme-urile politice pare că este de neegalat, transmite liderul AUR, George Simion: „Mă bucur că le-am dat subiect de glumă unora și fiori altora, celor cărora Planul Simion le provoacă teamă”.

„Umorul românesc nu cunoaște limite, iar

El prezintă trei categorii ale topului.

Categoria „cele mai virale”:
1.McDonald’s în fiecare comună. Într-o lume ideală, fiecare comună ar avea un McDonald’s. Această promisiune ar satisface poftele culinare ale tuturor, aducând faimosul fast-food mai aproape de casă. Nu doar că ar stimula economia locală, dar ar și aduce bucurie gurmanzilor din întreaga țară. Și, unde mai punem că sandwichurile ar fi cu brânză și slănină, pe modul rural, cu adevărat delicioase.

2.Centimetri în plus la toți bărbații români. Un meme care a stârnit hohote de râs este cel care promite 3 centimetri în plus pentru toți bărbații români. Sigur, o astfel de promisiune ar aduce voturi cu nemiluita, nu-i așa? Ar fi o idee bună și pentru domni și pentru doamne, nu?

3.Rejucăm meciul cu Olanda Propunerea de a rejuca meciul cu Olanda, dar începând cu un avantaj de 5-0 pentru România, a fost primită cu entuziasm. Iar faptul că eu aș fi arbitrul adaugă un plus de umor acestei idei. Serios vorbind, îi felicit încă o dată pe jucătorii naționalei pentru performanța lor și mă bucur că au readus zâmbetul pe chipul românilor.

Categoria „facem imposibilul polibil – realizabil pe viitor”:
1.Kürtőskalács la 5 lei pentru maghiari. Pentru a câștiga simpatia electoratului maghiar, am promis kürtőskalács la doar 5 lei. Cu un preț atât de atractiv, cine ar putea rezista unei astfel de delicatese? V-am mai spus în trecut că avem mulți simpatizanți și în râdurile maghiarilor din România, doar presa și Viktor Orban nu vor să accepte asta!

2.Interzicerea bormașinii în weekend. O propunere care ar aduce liniște în multe cartiere este interzicerea folosirii bormașinii în weekend. Sigur, vecinii gălăgioși nu ar mai avea nicio șansă să ne deranjeze zilele de odihnă. Nu e chiar o idee rea! Duminica este zi liberă de la Dumnezeu!

3.Dacia Duster la 5.000 de Euro. Dacia Duster la doar 5.000 de euro pentru toți românii. O ofertă de nerefuzat care ar transforma piața auto și ar face ca fiecare român să-și permită o mașină nouă și fiabilă.

Bonus: Netflix gratuit cu filme patriotice românești. Un abonament Netflix gratuit, dar doar cu filme patriotice românești, pentru toți românii. O idee care sigur va cultiva spiritul național și ne va aduce mai aproape de valorile noastre tradiționale. Nu sună rău! Apropo, ați văzut Noaptea lui Vlad?

Categoria „ar fi frumos să fie adevărat”:
1.Bere la robinet. Cine nu și-ar dori ca din robinete să curgă bere? Sau vin? Că lapte și miere v-au promis alții și nu au dat! Eu nu vă promit, dar această idee genială ar revoluționa serile de fotbal și ar aduce fericire în fiecare casă. De ce să mai mergem la bar când putem avea berea direct la robinet?

2.Apartamente la munte cu vedere la mare. Ce poate fi mai idilic decât un apartament la munte cu vedere la mare? Această promisiune, dacă s-ar realiza, ceea ce e imposibil din cauza reliefului țării noastre, ar transforma România într-o destinație de vis, unde toți românii se pot bucura de peisaje spectaculoase din confortul propriilor locuințe. Oricum, România este o destinație de vis, iar despre asta am vorbit AICI. Avem o Țară minunată și merită să o cunoaștem!

3.Panouri solare care funcționează noaptea.Panouri solare care funcționează și noaptea, pentru toți românii. O inovație ecologică ce ar putea rezolva criza energetică și ar transforma România într-un lider mondial al energiei verzi.

„Acestea sunt doar câteva dintre meme-urile care mi-au adus zâmbetul pe buze. Umorul este esențial în viață, iar politica, deși trebuie să fie serioasă, lasă loc și de glume! De fapt, în glumă suntem guvernați de atâta amar de vreme de PSD și PNL! Cum vă spuneam, cine știe, poate unele dintre aceste idei vor deveni realitate în Planul Simion. Până atunci, să continuăm să râdem și să ne bucurăm de creativitatea românească”, încheie Simion.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: george simion aur Planul Simion umor meme
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri