Jurnalul.ro Horoscop Greutățile se încheie pentru 3 zodii pe 3 octombrie 2024

Greutățile se încheie pentru 3 zodii pe 3 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Pe 3 octombrie 2024, trei semne zodiacale vor experimenta sfârșitul greutăților, datorită influenței pozitive a tranzitului Lunii în cuadratură cu Marte pe cerul nopții, care ne ajută să fim mai puternici.

În timpul acestui tranzit, luptele prin care au trecut Berbecii, Racii și Capricornii încep să se dizolve, pentru că, la fel ca orice altceva, și greutățile au un sfârșit.

Greutățile se încheie pentru trei zodii pe 3 octombrie 2024:

Berbec

La fel ca noi toți, nu îți dai întotdeauna seama când este momentul să faci un pas înapoi și să lași ceva în urmă. Totuși, pe 3 octombrie, nu ai altă opțiune decât să te retragi. Ești o persoană foarte dedicată și devotată și nu renunți ușor. Dar, odată cu cuadratura Lunii cu Marte, vei reuși să depășești această zi cu grație și stil.

Ce vei vedea în timpul acestui tranzit este că nu doar te simți suficient de puternic să te retragi, dar vei realiza că ceea ce lași în urmă nu mai are nevoie de tine. A venit momentul să pui capăt acestei greutăți; știi asta, noi știm asta, toți știu asta.

Deoarece acest tranzit poate trimite mesaje mixte, s-ar putea să nu realizezi imediat că această zi marchează sfârșitul greutăților tale, dar aspectul pozitiv al tranzitului te va face să te simți foarte bine cu ceea ce faci. Îți vei încheia greutățile și vei merge mai departe... ca și cum nimic altceva nu ar conta. Bravo ție!

Rac

Un lucru pe care îl vei învăța în această zi, 3 octombrie, este că nimic nu durează pentru totdeauna, nici măcar lucrurile negative. Pentru că ai parte de tranzitul Lunii în cuadratură cu Marte de partea ta, vei vedea că această perspectivă asupra vieții îți este de folos, ajutându-te să evaluezi cât de importante sunt greutățile tale.

Vei descoperi că ai păstrat în viața ta amintiri și acțiuni care nu îți mai servesc la nimic, și, deși poate nu ai fost conștient de puterea lor asupra ta, le-ai lăsat să continue. Aceasta este ziua în care recunoști cum greutățile irosesc timpul și faci mișcările necesare pentru a te elibera de ele, o dată pentru totdeauna.

Cuadratura Lunii cu Marte este un tranzit energic, iar în viața ta, această energie este pozitivă. Ai nevoie să încorporezi mai multă gândire pozitivă în lumea ta, iar pe 3 octombrie, acest lucru pare foarte posibil. Ai din nou încredere în tine; greutățile trebuie să rămână în urmă.

Capricorn

Nu erai sigur dacă vei putea să te eliberezi de greutățile interminabile din viața ta, ceea ce face ca această dată, 3 octombrie 2024, să joace un rol important în evoluția ta.

Vei vedea că, în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Marte, începi să înțelegi că greutățile din viața ta nu trebuie să rămână veșnice. Ai păstrat un loc în inimă pentru cineva sau ceva, iar faptul că acel lucru nu s-a materializat așa cum ți-ai dorit te-a împovărat; a devenit o povară și o greutate.

Cu toate acestea, nu este loc pentru autocompătimire sau inactivitate în timpul unui tranzit precum Luna în cuadratură cu Marte, deoarece acest eveniment este despre mișcare, îmbunătățire și stimă de sine. Pe 3 octombrie vei găsi o cale de a scăpa de greutăți, o dată pentru totdeauna. Totul va fi bine.

Subiecte în articol: greutăţi zodii octombrie 2024
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri