Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Hello Chef revine cu cel de-al optulea sezon, sâmbătă, ora 14.00, la Antena 1

Hello Chef revine cu cel de-al optulea sezon, sâmbătă, ora 14.00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |   

Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon savuros, plin de surprize, cu preparate excepţionale şi invitaţi cu sare şi piper. Chef Roxana și Chef Samuel îi vor întâmpina pe telespectatori într-un decor cu totul nou şi împreună vor porni într-o adevărată aventură culinară.

Mai mult, emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

               „Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

               Rând pe rând, în fiecare sambătă de la ora 14.00, la Antena 1, alături de Chef Roxana şi de Chef Samuel vor fi Andreea Bostănică, Bella şi Barbara, Matilda Pascal Cojocăriţa, Geanina Ilieş, Anca Ţurcaşiu, Lucian Viziru, Fuego, Cătălin Botezatu şi mulţi alţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: Hello Chef sezon nou
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri