Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 17 – 23 mai 2021. Fecioarele au planuri mari pentru următoarea perioadă

Horoscop săptămânal, 17 – 23 mai 2021. Fecioarele au planuri mari pentru următoarea perioadă

Horoscop Berbec

Berbecii au un obiectiv financiar clar pentru această săptămână. Energii puternice funcționează și ai capacitatea de a ghida aceste energii într-o direcție aleasă. Este posibil să ai ocazia să discuți cu un șef despre creșterea salariului sau promovarea într-un post cu mai multă responsabilitate.

Nu te abține și nu încerca să fii modest. Este posibil să nu obții totul chiar imediat, dar vei planta o sămânță pentru ca ceva să crească în viitor.

 

Horoscop Taur

Săptămâna aceasta ești fidel cu tine. Este posibil să fii la curent cu funcționarea internă a companiei tale. Acest lucru te poate ajuta să iei o decizie cu privire la locul în care să îți folosești energia în următoarele luni. Este posibil să ai dorința de a te muta într-o altă poziție. S-ar putea ca cineva să plătească ceea ce ți-e dator, sau ai putea vinde ceva la un preț bun. Poți cere o mărire de salariu sau poți găsi un job secundar profitabil.

 

Horoscop Gemeni

În această săptămână o ofertă pe care o primești poate fi înșelătoare. Poți mobiliza resurse în beneficiul tău. Poți obține împrumuturi, burse sau subvenții. Aceasta este o perioadă perfectă pentru a face cererea, chiar dacă decizia finală vine săptămâni mai târziu. Atragi oameni către tine care ar putea fi de ajutor, inclusiv potențiale prietenii și, eventual, dragoste.

 

Horoscop Rac

Săptămâna aceasta, cineva vrea să te pună într-o poziție de conducere. Poți face treaba. Întrebarea este, vrei slujba?

Un cunoscut ar putea deveni mult mai mult decât atât. Este posibil să fi simțit o atracție pentru această persoană, iar acum este posibil să fie liberă sau acum ești disponibil. Acesta este un moment bun pentru a te conecta și a purta o conversație.

Este o perioadă bună pentru a-ți lua câteva zile libere, a dormi și a sta în pijamale toată ziua. Sau s-ar putea să tragi un pui de somn într-un hamac din curtea din spate. Opriți smartphone-ul și lăsați mintea să rătăcească. Și când mintea ta este în repaus, Universul îți va trimite inspirație și mesaje.

 

Horoscop Leu

O idee creativă ți-ar putea îmbunătăți considerabil viața de zi cu zi. Săptămâna aceasta este timpul să implementezi planul. Este o perioadă foarte favorabilă să te automatizezi sau să îți simplifici munca. Aceasta poate însemna configurarea macro-urilor de foi de calcul sau integrarea unui nou mod de plată în site-ul tău.

Dacă îți împărtășești planurile cu prietenii tăi, poți găsi o mulțime de încurajări și sprijin pentru direcția pe care vrei să o mergi. Nu contează dacă încerci să construiești o afacere sau să găsești o destinație pentru vacanță, astăzi prietenii vor face un pas pentru a te ajuta.

 

Horoscop Fecioara

Există planuri mari în lucru. În această săptămână, îți poți vedea viața pornind într-o nouă direcție. Carisma ta este strălucitoare și ești ca un magnet de dragoste, care ar putea duce la o distracție sexy. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, telefonează la babysitter și sincronizați-vă programele, astfel încât să puteți petrece singuri timp împreună.

Nu numai că atragi dragostea, dar atragi și o opinie favorabilă din partea unui șef. Acesta este un moment bun pentru a întreba despre o mărire de salariu sau o promovare.

Horoscop Balanța

În această săptămână beneficiile vin spre familia ta. Este posibil să descoperi ceva important în afacerea familiei sau poți primi ceva de valoare de la o rudă. Poate fi vorba de cash sau ar putea fi, de asemenea, sfaturi de investiții valoroase de la un analist priceput în tranzacționarea acțiunilor.

S-ar putea să te joci cu ideea de a te întoarce la școală când începe noul an. S-ar putea să te gândești să faci o cerere sau să completezi formularele de ajutor financiar. De asemenea, poți vorbi cu membrii familiei despre susținerea deciziei tale.

 

Horoscop Scorpion

În această săptămână, cineva pe care îl cunoști vine și face dezvăluiri neașteptate. Abilitățile tale deductive excelente câștigă din nou. Ești un puternic vorbitor motivațional. Poți vorbi cu traineri de dezvoltare personală sau poți colabora cu un influencer. Poți importa viziunea ta despre viitor către prieteni și familie. Poți găsi adepți pe rețelele de socializare. Dacă faci o achiziție mare, abilitățile tale de negociere sunt excelente acum.

 

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot face pași importanți pentru un câștig financiar semnificativ. S-ar putea să simți o hotărâre copleșitoare de a câștiga mai mulți bani. Și concentrându-te asupra acestei energii, poți planta semințe care încep să se manifeste în doar câteva săptămâni. Este posibil să descoperi că partenerul tău este complet implicat în planurile tale financiare. Acesta este dispus să consume mai puțin pentru a economisi bani pentru a cumpăra o casă sau să plătiți o datorie mai repede. În săptămâna aceasta sunteți pe aceeași lungime de undă.

 

Horoscop Capricorn

Săptămâna aceasta iei în considerare lansarea unui proiect la care ai muncit de mult timp. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o perioadă excelentă pentru a te conecta online sau a începe o conversație cu cineva care ți-a „făcut cu ochiul”. Dar și aceasta ar putea fi o zi în care ai decis că nu ai nevoie de nimeni. Ești fericit că ești singur. Este bine să te uiți la lucrurile pe care le faci în fiecare zi și să vezi dacă aceste obiceiuri îți susțin starea de bine. Alimentația sănătoasă, meditația, cititul sau scrierea într-un jurnal te pot ajuta să afli mai multe despre tine și să îți sporești stima de sine. Ai putea adăuga mai multă mișcare la programul tău zilnic

 

Horoscop Vărsător

Săptămâna aceasta ai mai multă putere de a controla circumstanțele decât crezi. S-ar putea să vorbești despre o mișcare importantă sau o schimbare de carieră. Din fericire, poți fi un orator foarte convingător.

Poate cauți un pic de emoție în viața ta. S-ar putea îți dorești să faci ceva care este în afara confortului tău obișnuit. Pe măsură ce parcurgi acest drum, vei găsi sprijin din partea unor prieteni neașteptați. Există oameni care cred în tine și care cred că aceasta este o idee bună.

 

Horoscop Pești

În această săptămână te-ai putea conecta cu cineva important. Ai putea obține ajutor de la un mentor sau un părinte. Ți se poate cere să contribui cu abilitățile tale la un grup din care faci parte. Și acest lucru ar putea însemna că ești nominalizat pentru o funcție de importantă. Acesta este un mod de a te conecta mai profund la comunitate și de a-ți ajuta colțul de lume.

 Este posibil să te pregătești pentru o sărbătoare. Ar putea fi o absolvire, o petrecere de pensionare sau poate că iubita ta se mută cu tine. Pe măsură ce pregătești totul, s-ar putea să zâmbești din plin. Poate că nu credeai că această zi va veni și acum este aici.

 

Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri