Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 decembrie 2022-1 ianuarie 2023. Capricornii reușesc să pună frână cheltuielilor. Vărsătorilor li se împlinesc dorințele

Horoscop săptămânal, 25 decembrie 2022-1 ianuarie 2023. Capricornii reușesc să pună frână cheltuielilor. Vărsătorilor li se împlinesc dorințele

de Moira Dună    |   

Venus, planeta dragostei, se află în zodia Capricornului și face semisextil cu Saturn din Vărsător, pe 27 decembrie. Apoi, Venus face sextil și cu Neptun din Pești., pe 28 decembrie.

Berbec

Găsești ce ai căutat

Ești nemulțumit că venitul tău este sub nivelul muncii pe care o depui în fiecare zi, așa că nu te simți motivat să faci eforturi suplimentare, să lucrezi mai mult sau mai repede pentru a respecta un anumit termen. Așa că preferi să te îndrepți spre hobby-uri artistice precum desenul sau pictura, să editezi un articol sau orice altceva care să-ți placă. Te delectezi seara cu un roman sau cu un  film de dragoste. Iubirea partenerului tău îți înseinnează zilele.

Taur

Vrei să faci schimbări

Îți verifici corectitudinea textelor pe care le postezi pe rețelele sociale deoarece fanii tăi ar putea riposta, ceea ce ți-ar afecta reputația. Totodată, te simți atras de un prieten și depănați împreună povești din trecut. Așa realizați că aveți multe în comun. 

Gemeni

Ai o mulțime de idei creative

Vrei să iei o decizie financiară importantă. Te gândești la opțiuni de economisire și chiar de sporire a resurselor tale. Citești prea multe informații care te aduc într-o stare confuză. Mai bine caută o persoană de încredere, cu experiență personală în această chestiune. Pe plan personal, te apropii de partenerul tău și aveți efuziuni publice. Este posibil ca iubitul tău să facă un gest romantic frumos și să-i deschizi ușa dormitorului.

Rac

Este posibilă o colaborare

Aștepți un telefon important pentru tine și te simți destul de iritat. Ar fi o idee mai bună să lucrezi la ceva provocator care necesită concentrare. Așa mintea ta va fi distrasă în altă parte. Visezi la o dragoste ca-n povești. 

Leu

Te conectezi cu oameni, nu cu lucruri

Ești conștient că ai nevoie de mai mult timp liber. Poate te simți obosit și vrei să dormi, ori să te relaxezi. Oprești totul, închizi telefonul și respiri adânc. Aceste acțiuni te vor ajuta să îți revii. Mai mult, iei în calcul să mergi la masaj, să te răsfeți cu o baie lungă și plină de spumă.

Fecioară

S-ar putea să ai o întâlnire

Încerci să obții ceva în mod corect. S-ar putea să agăți poze în sufragerie sau să îți răsfeți partenerul cu un desert delicios. Sau ai putea avea o întâlnire romantică. Mâna ta ar putea atinge mâna unui străin în timp ce întinzi să deschizi o ușă și așa începe o conversație. În câteva minute descoperi că aveți mai multe lucruri în comun. Acest lucru ar putea duce la o întâlnire la cafea, și poate ceva mai mult. Dacă ești în căutarea dragostei, magia apare în calea ta.

Balanță

Cauți adevărul în tine însuți 

Accentul este pus pe copii. Poate mergi în vizită la familie și îți întâlnești nepoții sau verii. Poate ajuți o rudă însărcinată ori care a născut recent. Acum te afli în preajma tinerilor. Totodată, te dedici meditației, asculți muzică, îți cureți aura. Ești concentrat pe ce se află în sufletul tău.

Scorpion

Pui toate întrebările potrivite

S-ar putea să ai o întâlnire planificată cu un frate, dar va fi destul de ușor ca planurile să meargă prost.  Ar putea exista întârzieri în funcție de programul tău, programul lui sau vreme. Flexibilitatea va fi cheia. Tu și partenerul tău vă distrați împreună. Poate un masaj sau un bazin fierbinte în mijlocul zăpezii. Dacă ești singur, ai putea întâlni o persoană care te interesează. 

Săgetător

Ții lucrurile în echilibru

Ai un conflict interior între minte și inimă. Știi care îți este limita de cheltuieli, ai o idee despre bugetul tău și vrei să faci economii. Dar inima ta s-ar putea să bată cu putere pentru o nouă pereche de ochelari de soare de designer sau o sticlă de apă cu lumină UV.  De asemenea, vremea rece te ține în casă. Vrei să te uitți la televizor cu copii sau să faceți împreună cu puzzle. 

Capricorn

Ești în centrul atenției

Ești calculat cu veniturile tale și ai toate finanțele sub control. Dacă acest aspect este rezolvat, acum găsești un prieten cu care colaborezi pentru un scenariu care îți va aduce recunoaștere și succes. 

Vărsător

Primești ceva ce îți dorești

S-ar putea să fii persoana care se află în fața camerei cu un microfon în mână.. S-ar putea să te simți nepregătit pentru asta, dar ești entuziasmat. Depinde de tine să urci pe scenă și să preiei conducerea. Totodată, găsești la ofertă un lucru pe care îl cauți. Și, în timp ce cheltuielile ar putea în cele din urmă să-ți depășească bugetul, îți îndeplinești o dorință.

Pești

Intuiția ta este la cote înalte

Poate te alături unui prieten care face acte de caritate. Poate fi vorba despre un adăpost pentru animale sau despre o bancă de alimente, ori un teatru nonprofit. Toată lumea spune cât de atrăgător arăți și cât de grozavă este ținuta ta. Este o perioadă bună să-ți întâlnești prietenii sau chiar o nouă dragoste. 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri