Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Tot ce trebuie să știi despre ultima eclipsă de lună din 2022, care se va petrece pe 8 noiembrie. Un moment care ne va schimba viața

Horoscop: Tot ce trebuie să știi despre ultima eclipsă de lună din 2022, care se va petrece pe 8 noiembrie. Un moment care ne va schimba viața

Această perioadă a anului nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece ne readuce în contact cu sinele nostru cel mai intim și subțiază vălul care separă acest tărâm de celălalt. Eclipsa totală de Lună (alias o lună de sânge/ Blood Moon) se ridică la 16 grade în Taur, pe 8 noiembrie.

În astrologie, o lună de sânge înseamnă întotdeauna o descoperire majoră care duce în cele din urmă la o schimbare spirituală importantă. Poate chiar să însemne că un capitol din viața ta se apropie de sfârșit și altul este pe cale să înceapă. Dacă te îndepărtezi de drumul ales, o eclipsă nu va ezita să-ți îndrepte viața în direcția corectă, chiar dacă este ultimul lucru pe care vrem să-l facem.

Berbec

Înveți cum să diferențiezi ceea ce vrei de ceea ce ai nevoie, în timp ce eclipsa aruncă o umbră la tine asupra casei banilor și a stimei de sine. De ce ai nevoie pentru a te simți stabil și întreg? Cum îți puteți consolida fundația? Ești în plin proces de a-ți depăși blocajele și de a accepta faptul că poți avea tot ce ai nevoie (și, de asemenea, tot ceea ce îți dorești).

Taur

În astrologie, o eclipsă de Lună semnifică întotdeauna un punct de cotitură semnificativ în viața ta și, deoarece își va uni forțele cu Nodul Nord din Taur, te apropie de destinul tău suprem. Deși s-ar putea să te simți inconfortabil în acest moment, vei reuși să treci de ceea ce te-a împiedicat să obții adevăratul succes. Este o perioadă de creștere accelerată. Faci pași pentru a deveni persoana care ai fost întotdeauna menită să devii, dar ast poate implica să lași în urmă unele dintre relațiile care nu mai sunt bune pentru tine.

Gemeni

Eclipsa de lună din Taur va duce la o revoluție în a 12-a casă a spiritualității. Este posibil să descoperi abilități psihice latente în acest timp și să deblochezi cheia anumitor mistere din mintea ta. Cu toate acestea, pentru a înțelege limbajul vocii tale interioare, trebuie să fii pregătit să dai la o parte sunetul a ceea ce nu mai contează.

Rac

Eclipsa va iniția un nou capitol în a 11-a casă a comunității, speranțelor și viziunilor tale. A învăța cum să cooperezi și să-ți deschizi inima către ceilalți nu este întotdeauna ușor, dar a te expune aduce claritate visului tău suprem. Cum arată realitatea ta ideală? Cum poți ajuta la satisfacerea acestei nevoi pentru noi toți?

Leu

Când o eclipsă de lună aruncă o umbră roșie peste cea de-a 10-a casă a carierei și a imaginii publice pe 8 noiembrie, îți părăsești zona de confort și intri într-o nouă fază a vieții tale profesionale. Pregătește-te să te prezinți într-un mod în care nu ai mai facut-o până acum, pentru că ambițiile tale sunt la îndemână, atâta timp cât continui să îți joci cărțile corect.

Fecioară

Când o eclipsă de lună se așază în a noua casă a aventurii și înțelepciunii pe 8 noiembrie, s-ar putea să vă treziți că vedeți ceva dintr-o nouă perspectivă. Este posibil să publicați ceva care reflectă nivelul de creștere pe care l-ați realizat. Mergi tot înainte și nu te uita înapoi!

Balanță

Aprinzând flacăra schimbării în cea de-a opta casă a transformării, este posibil să aveți de-a face cu o pierdere sau o transformare neașteptată. Să te obișnuiești cu noile granițe nu este niciodată ușor, dar s-ar putea să descoperi că a-ți învăța limitele și a-ți reevalua investițiile pot face mult mai mult bine decât rău.

Scorpion

Lucrurile vor începe cu adevărat să se intensifice în jurul datei de 8 noiembrie, când o eclipsă de lună în Taur face ajustări în relațiile tale. S-ar putea să te trezești că renunți la angajamentul luat față de cineva, în timp ce îmbrățișezi o înțelegere mai sănătoasă a modului în care funcționează o relație. Renunți la dinamica toxică și înveți mai multe despre ce este nevoie pentru ca un parteneriat nu numai să dureze, dar să scoată tot ce e mai bun din tine.

Săgetător

Eclipsa va lumina câteva dintre acțiunile care pot fi întreprinse pentru a vă îmbunătăți realitatea. Aducând o schimbare în cea de-a șasea casă de muncă, sănătate și îngrijire personală, îți amintești că micile modificări ale rutinei tale zilnice pot îmbunătăți modul în care te simți pe termen lung.

Capricorn

La tine, eclipsa zguduie lucrurile în cea de-a cincea casă a distracției și plăcerii pe 8 noiembrie. S-ar putea să vă împăcați cu ceea ce doriți cu adevărat și să o exprimați deschis. Succesul nu înseamnă nimic dacă nu faci ceva ce ai iubit și nu ești apreciat pentru asta, așa că începe să-ți orientezi atenția către proiectele de suflet, fără de care nu poți trăi. S-ar putea să te trezești chiar că te îndrăgostești de ceva – sau de cineva – așa că nu ignora ceea ce îți face inima să bată.

Vărsător

Veți înțelege mai bine unde vă îndreptați pe 8 noiembrie. Acesta este momentul în care eclipsa va evoca o schimbare în cea de-a patra casă a căminului și familiei. Sunteți gata să faceți pași majori spre construirea dinamicii familiei și a unității domestice pe care v-ați dorit-o întotdeauna. Dar, mai întâi, trebuie să iei lucrurile bune pe care le-ai învățat de la părinții tăi, lăsând în urmă cele rele.

Pești

Când o eclipsă de lună aruncă o umbră peste a treia casă a comunicării și a prietenilor apropiați pe 8 noiembrie, înveți cum să te exprimi astfel încât să spui chiar ceea ce vrei să spui. Urmează conversații importante pentru tine, care te determină să-ți schimbi răspunsurile, să pui întrebările potrivite și să-ți spui părerea atunci când simți că este bine. Nu vei primi niciodată informațiile pe care vrei să le afli fără să le cauți.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri