Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Relaţiile par să se destrame

Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Relaţiile par să se destrame

Berbec: Eşti cuprins de nostalgie. Îţi face bine din punct de vedere psihic să îţi vizitezi părinţii sau să faci o plimbare prin locurile copilăriei.

 

Taur: Eşti atras de oameni ieşiţi din comun. Ai luat asta mult timp ca pe o distracţie. Azi îţi dai seama că şi tu eşti privit ca un excentric.

 

Gemeni: De regulă ai multă grijă de sănătatea ta. Azi decizi, însă, arunci prudenţa pe geam. N-ar fi exclus să mănânci o tavă de prăjituri.

 

Rac: Apar tensiuni în grupul tău. Relaţiile par să se destrame. Faci eforturi mari să îţi păstrezi controlul pentru ca lucrurile să nu degenereze.

 

Leu: Azi scapi de veşnicele tale dificultăţi în a lua o decizie şi tranşezi o problemă care ţine de viaţa personală. Vei respira uşurat după.

 

Fecioară: Începi ziua determinat să rupi norii, dar pe parcurs entuziasmul tău se dezumflă. Începi să crezi că toate eforturile tale sunt inutile.

 

Balanţă: Ai o capacitate la efort mare, dar azi simţi că s-au adunat toate pe capul tău şi nu mai poţi face faţă. Fixează-ţi scopuri mai accesibile.

 

Scorpion: Îţi merge mintea şi te îndrăgosteşti de propriile tale idei. Vei simţi nevoia să le împărtăşeşti cu alţii. Azi ţii multe predici.

 

Săgetător: Astăzi vei simţi pornirea de a petrece mai mult timp cu familia. Simţi că ai neglijat-o în ultima vreme şi vrei să te revanşezi.

 

Capricorn: O zi din cale afară de săracă în evenimente. Eşti seren şi îţi propui să îi observi pe cei din jur cu interesul rece al unui antropolog.

 

Vărsător: Astăzi lucrurile se aranjează de la sine la locul de muncă şi ai mai mult timp să te preocupi de tine şi de interesele personale.

 

Peşt: Eşti foarte bine dispus, azi, şi nu permiţi ca cineva din jurul tău să fie cuprins de melancolie. Îţi merge foarte bine în relaţia de cuplu.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri