Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, duminică, 21 iulie 2024. Aspecte astrale provocatoare: Lună Plină în Capricorn, tranzit Marte-Pluto și trigon Soare-Neptun

Horoscopul zilei, duminică, 21 iulie 2024. Aspecte astrale provocatoare: Lună Plină în Capricorn, tranzit Marte-Pluto și trigon Soare-Neptun

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei, duminică, 21 iulie 2024: Gemenii au o revelație, Fecioarele acordă atenție iubirii, iar visele devin realitate pentru Scorpioni.

Berbec

Cu Luna Plină de astăzi, ceva ajunge la punctul culminant. Conștientizarea bruscă a unei situații sau a sentimentelor tale poate declanșa schimbări semnificative. Această lună plină se referă la puncte de cotitură în carieră sau în viață. De asemenea, astăzi, Soarele este în armonie cu Neptun, iar ideile curg frumos, în special în ceea ce privește problemele de acasă și de familie. În același timp, un tranzit Marte-Pluto îți crește determinarea.

Taur

Emoțiile sunt intense astăzi. O Lună Plină poate duce la finalizarea sau închiderea unor proiecte, sau ar putea dezvălui informații care îți modifică perspectiva. Acest eveniment declanșează dorința de a-ți urma interesele, de a adopta un nou mod de gândire sau un interes special, de a-ți împărtăși ideile cu alții și de a sparge rutina în moduri revigorante. O energie similară a fost prezentă la Luna Plină de luna trecută, dar acum, te simți mai informat, câștigând o înțelegere suplimentară. De asemenea, astăzi, poți avea o dorință puternică de mai multă armonie și acceptare. 

Gemeni

Luna Plină aduce o revelație în lumea ta. Ai o imagine mai completă a sentimentelor tale. Emoțiile tale sunt mai profunde decât de obicei și cauți straturi ascunse și motive alternative, în loc să accepți viața așa cum este. Apar probleme de încredere în privința banilor sau a relațiilor intime. Poate fi un moment pentru a încheia datorii sau a colecta bani datorați. Sentimentele tale pentru cineva pot înflori acum, dar este important să-ți păstrezi picioarele pe pământ. 

Rac

Sentimentele înfloresc astăzi. Știi exact ce este în inima ta și este o idee bună să acorzi o atenție specială la ceea ce alții te învață despre tine. Deși Luna Plină de luna trecută probabil a adus niște revelații și puncte de cotitură în relațiile tale, Luna Plină de astăzi va extinde acest subiect și mai mult, aducând emoții decisive despre o situație. Relațiile cer atenția ta! Dezechilibrele din viața ta devin evidente. Imaginația ta este puternică și poți vedea dincolo de obișnuit. Credința ta că lucrurile vor funcționa bine se întărește.

Leu

Înțelegi cum să lași în urmă unele aspecte ale trecutului tău – acele lucruri care te opresc de la creșterea personală. Emoțiile sunt intense astăzi, deoarece o Lună Plină iluminează din nou sectorul tău de sănătate și muncă, dar de data aceasta, vezi o imagine mult mai luminoasă. Caută modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și mentală prin activități și tehnici de vindecare minte-corp cu această lună plină care te avertizează asupra necesității de a te ocupa de bunăstarea ta generală. Acordă atenție coincidențelor și notează semnele și modelele subtile. 

Fecioară

Luna Plină de astăzi îți atrage atenția asupra relațiilor romantice și sociale. Aceasta intensifică emoțiile și aduce lumină într-o relație amoroasă. O Lună Plină similară a avut loc luna trecută, dar aceasta îți deschide ochii mai larg asupra zonelor din viața ta care nu funcționează în beneficiul tău, și este un moment excelent pentru a începe să faci planuri pentru a le schimba. Această Lună Plină poate aduce oportunități minunate pentru a înțelege sentimentele tale pentru cineva sau pentru un proiect special. De asemenea, astăzi, o influență a Soarelui cu Neptun încurajează conectarea cu ceilalți în moduri intime, chiar visătoare, oferind sprijin și confort pentru relațiile tale. Alții îți arată cea mai bună parte a lor.

Balanță

Cu Luna Plină în casa ta solară a patra astăzi este un moment ideal pentru a-ți lua reperul astfel încât să poți avansa cu încredere mai târziu. Este posibil să fie nevoie să-ți rearanjezi prioritățile, deoarece atenția ta se îndreaptă către frontul casnic și planul interior. Există emoții intense legate de cariera, reputația și viața de familie, și poate o activitate intensă în aceste domenii ale vieții. Un subiect similar a apărut în timpul Lunii Pline de luna trecută, dar de data aceasta, perspectiva ta asupra unei situații este mai completă. Ai revelații și realizări puternice despre viața ta personală. Necesitatea de a acorda mai multă atenție familiei sau propriilor nevoi este clară acum. 

Scorpion

O Lună Plină care are loc astăzi aduce realizări puternice despre proiectele, studiile sau ideile tale. Ai ultimul cuvânt pe o problemă legată de educație, transport sau comunicații.  Amintește-ți că cuvintele exprimate în jurul acestei Luni Pline au o greutate suplimentară!  Este în general o perioadă aglomerată, dar găsește un spațiu pentru relaxare. Trigonul Soare-Neptun de astăzi ajută în acest sens. Ești mai creativ și percepțiile tale sunt deosebit de rafinate, ceea ce îți sporește atractivitatea personală. Acesta este un moment în care visele pot deveni realitate.

Săgetător

Vezi o problemă personală într-o lumină complet nouă astăzi. O Lună Plină în sectorul tău financiar și al valorilor poate aduce o problemă financiară în lumină sau la fructificare.  Emoțiile sunt întotdeauna intense când apare o Lună Plină, așa că ține-le sub control până când ai digerat orice informație nouă pe care ai putea să o primești astăzi. De asemenea, astăzi, o abordare blândă este adecvată. A arăta compasiune și înțelegere face minuni în toate domeniile.

Capricorn

Emoțiile sunt puternice astăzi, împreună cu realizări importante despre relațiile, emoțiile, sentimentul de autonomie și nevoile tale. Cu Luna Plină în semnul tău astăzi - și a doua din acest an - sentimentele ajung la înflorire completă. Este vorba despre a scoate lucrurile la iveală. Poate fi un moment excelent pentru a intra în contact cu sentimentele îngropate. Emoțiile se maturizează și se coc, făcând mai ușor să-ți determini următorul pas. Compasiunea este evidențiată.

Vărsător

Luna Plină de astăzi are loc în sectorul tău de intimitate. Această lunație poate ilumina un secret sau o problemă privată. Poate aduce un proiect de muncă la fructificare sau o problemă de sănătate în lumină. Este un moment bun pentru a te conecta la sentimentele tale mai profunde, îngropate, deoarece conexiunea cu ele este larg deschisă! Rănile anterioare pot ieși la suprafață, făcându-le mai ușor de vindecat. Poate exista o dorință bruscă, puternică de a-ți rezolva lucrurile pe cont propriu. 

Pești

Luna Plină te ajută să experimentezi mai multă emoție socială, împreună cu realizări puternice despre dragoste și prietenie. Este o zi în care să-ți permiți libertatea de a te exprima și de a te bucura. Cu toate acestea, este important să îți amintești că emoțiile pot prevala asupra logicii. Ziua aduce, de asemenea, Soarele în armonie cu Neptun, și ai putea să determini intuitiv cum să pui în mișcare un plan important. Cineva poate să te admire pentru înțelepciunea ta. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri