Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase, prins din nou băut la volan, a înjurat o jurnalistă: ”Ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan, a înjurat o jurnalistă: ”Ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

Poliţiştii rutieri din Capitală i-au luat din nou carnetul fostului tenismen Ilie Năstase, după ce l-au prins băut la volan. Acesta a declarat că i se pare aberant ca legislația să prevadă interdicția totală de a consuma alcool la volan și că toți prieteni lui beau și conduc ulterior.

Năstase nu este la prima abatere, când vine vorba despre conducerea sub influența băturilor alcoolice.Conform testării, fostul tenismen a fost depistat cu 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

În cursul zilei de vineri, o jurnalistă Digi 24 l-a contactat pe fostul tenismen pentru a obține un punct de vedere din partea acestuia, însă acesta s-a enervat și i-a adresat cuvinte jignitoare. „Sunteți prea tânără și proastă ca să înțelegeți!”

Discuția dintre Ilie Năstase și jurnalista Digi 24

Jurnalistă: „Vă sun să vă cer un punct de vedere oficial în legătură cu incidentul care a avut loc noaptea trecută, în care ați fost prins băut la volan”.

Ilie Năstase: „Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. (…) Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta”.

Jurnalistă: „Știți că nu aveți voie să vă urcați absolut deloc la volan dacă ați consumat alcool?”

Ilie Năstase: „Absolut deloc? De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?”

Jurnalistă: „Asta este legislația de la noi”.

Ilie Năstase: „Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei…”

Jurnalistă: „Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?”

Ilie Năstase: „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

Prins beat la volan, Ilie Năstase înjură jurnaliști

Subiecte în articol: ilie năstase baut jigniri
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri