Jurnalul.ro Bani şi Afaceri In Marea Britanie se vand toalete cu vedere la mare!

In Marea Britanie se vand toalete cu vedere la mare!

In sudul Marii Britanii, o mica localitate din comitatul Cornwall a scos la vanzare toaletele ei publice. Anuntul primariei lauda "amplasarea formidabila" a cladirii, ideal situata pe malul marii. Imobilul ar putea fi transformat in local comercial sau intr-o mica resedinta. 

 

O inedita scoatere la licitatie. Localitatea Newlyn vrea sa scape de o cladire din piatra pentru un pret de pornire de 15.000 de lire sterline (aproximativ 16.000 de euro).

Chiar daca in descrierea ofertei este subliniata amplasarea extraordinara a imobilului, cu vedere spre mare, curiosii sunt atrasi din alt motiv: pana acum, constructia a servit ca toaleta publica, aflata la doi pasi de portul statiunii balneare. Amuzandu-se de ideea primariei, unii localnici regreta, totusi, inchiderea locului.

Anuntul postat pe internet vorbeste sumar de vechea destinatie a imobilului. Doar cateva cuvinte, care se pierd, practic, intr-o mare de laude, subliniindu-se, de asemenea, "oportunitatea fantastica" oferita eventualului cumparator. 

Potrivit anuntului care poate fi gasit pe site-ul Clive Emson, viitorul proprietar ar putea dezvolta, in functie de preferinte, "fie o unitate comerciala, fie ar putea amenaja o resedinta, cu o posibila extensie sau renovare completa. 

Subiecte în articol: Marea Britanie vanzare toaleta publica
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri