Jurnalul.ro Timp liber În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia

În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia

Ce-a de-a patra ediie a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni i mari de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniti patru personaje puse tot timpul pe otii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru i Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu sigurană, n-o vor putea uita.

Peripeiile i surprizele au fost la tot pasul. Fiecare zi de filmări a venit cu evenimente i provocări neateptate pentru cei patru protagoniti. Daniela Crudu a avut parte de o vacană cum nici prin minte nu i-a trecut. A fost nevoită să muncească din greu alături de colegii ei, dar s-a bucurat din plin i de peisaje, de savorile Greciei, i de razele soarelui puternic din această ară.

Daniela i-a dorit să plece din această vacană atipică cu un bronz impecabil, aa că nu a ratat nicio ocazie de a purta costumele de baie din bagaj, unul mai sexi ca altul.

Una dintre sarcinile Danielei Crudu a fost să spele o parte din mainile aflate în centrul de închirieri auto deinut de familia care îi găzduia. i pentru că temperaturile au fost la pragul caniculei, după ce i-a terminat treaba, bruneta s-a bucurat din plin de un du cu furtunul. Cel care a ajutat-o să se răcorească a fost nimeni altul decât colegul ei, Augustin Viziru.

Cum a decurs aventura din Grecia pentru Daniela, Paula, Augustin i Max, dar i ce provocări vor fi nevoii să ducă la bun sfârit, telespectatorii Antena 1 vor afla luni i mari, de la 20.30.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri