Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident șocant pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. Un actor a fost împușcat în timpul repetițiilor

Incident șocant pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. Un actor a fost împușcat în timpul repetițiilor

de Redacția Jurnalul    |   

Un incident tragic a avut loc pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, unde un actor a fost împușcat în timpul repetițiilor pentru piesa de teatru "Iubesc, iubesc, te iubesc!".

În dimineața zilei de vineri, în timp ce se desfășurau repetițiile, actorul Marius Rogojinschi a îndreptat o armă de airsoft către colegul său, Răzvan Amitroaie, fiul celebrului Cezar Amitroaie. În ciuda intențiilor de a simula un foc de armă, proiectilul special confecționat pentru acest sport a lovit actorul în ochiul stâng, determinându-l să cadă pe podea, șocat, potrivit Monitorul de Botoșani.

Colegii de scenă au reacționat prompt și l-au transportat pe tânărul actor la Serviciul de Urgențe, unde a fost supus mai multor examinări medicale.

„În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni", a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani, potrivit Botoșăneanul.

Din fericire, starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol, iar acesta urmează să fie reevaluat medical în cursul săptămânii viitoare. Autoritățile medicale de la Urgențe au informat și Inspectoratul Teritorial de Muncă despre acest incident șocant.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri