Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Un șofer care a lovit un pieton pe trecere și apoi a fugit - reținut

Inconștiență la volan: Un șofer care a lovit un pieton pe trecere și apoi a fugit - reținut

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, a lovit cu mașina un pieton în vârstă de 40 de ani, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, apoi a fugit de la locul accidentului. Șoferul a fost prins în cursul zilei de sâmbătă și reținut.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați vineri noaptea, în jurul orei 23:00, că a avut loc un accident soldat cu rănirea unui pieton, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Polițiștii care au stabilit că o mașină care se deplasa pe strada Barajului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a surprins si accidentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Bunești.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii din Vâlcea au fost alertați pentru a identifica autovehiculul și pe șoferul care a părăsit locul accidentului.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au stabilit identitatea unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei.

Totodată, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi propus în vederea luării unei măsuri legale care se impune față de acesta. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea. În cauză, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident fuga locul faptei
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri