Jurnalul.ro Ştiri Externe Kamala Harris laudă bilanţul lui Joe Biden, dar nu vorbeşte despre candidatura sa

Kamala Harris laudă bilanţul lui Joe Biden, dar nu vorbeşte despre candidatura sa

de Redacția Jurnalul    |   

Kamala Harris a lăudat luni bilanţul lui Joe Biden, "fără precedent în istoria modernă" pentru un preşedinte al Statelor Unite, fără a menţiona însă candidatura sa pentru nominalizarea democrată la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează AFP.

Vicepreședintele SUA Kamala Harris l-a lăudat, luni, pe președintele Joe Biden, în prima sa apariție publică de când acesta a ieșit din cursa prezidențială. Ea nu a făcut referire la viitoarele alegeri, scrie CNN.

„Moștenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă”, a spus Kamala Harris la un eveniment pentru sportivii din campionatul NCAA.

„Într-un singur mandat, el a depășit deja moștenirea celor mai mulți președinți care au îndeplinit două mandate”, a adăugat ea.

Kamala Harris a vorbit despre onestitatea și integritatea președintelui, despre care a mai spus că „luptă pentru poporul american și suntem profund, profund recunoscători, serviciului său pentru națiunea noastră”.

Președintele a susținut-o public pe Harris pentru a-i succeda în calitate de candidat democrat la președinție în 2024. Harris nu a făcut luni referire la viitoarele alegeri prezidențiale.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: kamala harris bilanţ Joe Biden
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri