Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil?

Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil?

Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil? Aşa par să creadă pariorii englezi, potrivit site-ului de pariuri online Bookies Coral, care susţine că în prezent cota ca ducesa să anunţe o a patra sarcină în 2019 este de trei la unu. În plus, nici Palatul Kensington nu a negat zvonul, notează miercuri Madame Figaro, citând publicaţia britanică Express.

Contactat de aceasta din urmă, Palatul Kensington nu a negat, nici nu a confirmat aceste speculaţii, mulţumindu-se să precizeze că nu a comentat niciodată despre viaţa privată a cuplului, şi că, dacă ducesa ar fi însărcinată, jurnaliştii ar afla printr-un comunicat.

În plus, o sursă a declarat recent pentru revista People că nu crede că ducesa va mai avea alţi copii, după ce aceasta a suferit de afecţiunea numită Hyperemesis Gravidarum în timpul celor trei sarcini anterioare.

"Nu îmi pot imagina că ea îşi mai doreşte copii, având în vedere calvarul prin care a trecut la fiecare sarcină", a indicat sursa pentru revista menţionată.

În plus, o altă sursă a declarat pentru Express că ducesa a trebuit să-l convingă pe William să aibă un al treilea copil, deoarece "a dorit întotdeauna mai mult de doi".

"Având un frate şi o soră, Kate a vrut cel puţin trei copii", a adăugat aceasta.

"William a fost mai reticent, nu doar pentru că el are un singur frate ci şi pentru că George a fost un nou-născut destul de dificil. Apoi au avut-o pe Charlotte şi lucrurile au fost mai uşoare. Acum, ideea unui nou-născut nu mai pare aşa o provocare", a completat sursa.

Cel de-al treilea copil al cuplului, Louis Arthur Charles, s-a născut anul acesta în aprilie şi are numai şapte luni.AGERPRES

Subiecte în articol: kate middleton
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri