Jurnalul.ro Ştiri Externe Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton

Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton

de Redacția Jurnalul    |   

Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton, în timp ce zvonurile se agită în legătură cu starea ei de sănătate. Kate nu a mai fost văzută în public de când a suferit o intervenție chirurgicală la mijlocul lunii ianuarie.

Kate, prințesa de Wales, "se simte bine", în timp ce continuă să se recupereze după o operație abdominală, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Purtătorul de cuvânt a respins recentele speculații de pe rețelele de socializare cu privire la starea de sănătate a lui Kate, declarând joi, pentru ABC News: "Palatul Kensington a precizat clar în ianuarie calendarul de recuperare a prințesei și vom furniza doar actualizări semnificative. Această direcție rămâne valabilă".

Ultima actualizare importantă pe care palatul a furnizat-o despre Kate a venit pe 29 ianuarie, când prințesa s-a întors acasă la Windsor după o ședere de aproape două săptămâni în spital. A suferit ceea ce palatul a descris ca fiind o "operație abdominală planificată" la mijlocul lunii ianuarie.

Lipsa actualizărilor privind starea de sănătate a lui Kate, combinată cu absența ei din viața publică, precum și cu faptul că soțul ei, prințul William, a lipsit recent de la un angajament regal din cauza unei "probleme personale", au dus la speculații galopante cu privire la starea de sănătate a lui Kate.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: kate middleton stare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri