Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kyle Walker rămâne căpitanul lui Manchester City, după scandalul aventurii extraconjugale

Kyle Walker rămâne căpitanul lui Manchester City, după scandalul aventurii extraconjugale

de Redacția Jurnalul    |   

Kyle Walker va rămâne căpitanul lui Manchester City, spune antrenorul Pep Guardiola, după ce starul echipei a recunoscut public că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei.

Potrivit BBC, jucătorul în vârstă de 33 de ani a fost votat căpitan de către coechipierii săi după ce Ilkay Gundogan s-a alăturat Barcelonei în vară.

Întrebat dacă Walker va rămâne în acest rol, Guardiola a spus: „Nu am avut nicio problemă: Absolut, pentru că este o decizie pentru echipă, nu a mea”.

Antrenorul a adăugat: „Îl susțin pe el și familia sa și nu voi vorbi niciun cuvânt despre problemele personale ale jucătorilor”.

Walker a câștigat 14 trofee importante, inclusiv cinci titluri de Premier League, de când s-a alăturat echipei City în 2017.

Kyle Walker, starul de la Manchester City, a recunoscut public că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei. Este al doilea copil pe care fotbalistul îl are cu un model celebru. Asta deși, după prima aventură, Walker i-a promis soției că nu va mai avea relații extraconjugale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: kyle walker manchester city
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri