Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappe pleacă de la Paris Saint-Germain

Kylian Mbappe pleacă de la Paris Saint-Germain

de Redacția Jurnalul    |   

Kylian Mbappe, atacantul lui PSG, a anunțat că va pleca de la echipă. ”Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes în această duminică”, a arătat Mbappe într-un videoclip pe platforma X.

Vedeta fotbalului francez Kylian Mbappe a declarat vineri, într-un videoclip pe platforma de socializare X, că va părăsi Paris Saint-Germain și își va încheia ”aventura” cu acest club în câteva săptămâni.

"Acesta este ultimul meu an la Paris Saint-Germain. Nu voi rămâne, îmi voi încheia aventura peste câteva săptămâni. Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes în această duminică", a declarat jucătorul de 25 de ani în discursul său video, potrivit Reuters.

Presa a speculat de mai mult timp că Mbappe se va muta la Real Madrid. Jucătorul nu a menționat însă Realul în videoclipul său, dar a confirmat că va părăsi Franța.

"Este greu. Nu am crezut că va fi atât de greu cum a fost să anunț acest lucru, să îmi părăsesc țara, Ligue 1. Dar cred că aveam nevoie de acest lucru, de o nouă provocare după acest an", a spus Mbappe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Kylian Mbappe
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri