Jurnalul.ro Horoscop Luna Vânătorului, 17 octombrie 2024. Oportunități de transformare pentru toate zodiile

Luna Vânătorului, 17 octombrie 2024. Oportunități de transformare pentru toate zodiile

de Moira Dună    |   

Această Lună plină va aduce oportunități de transformare. Se apropie o adevărată furtună cosmică.

Luna plină din 17 octombrie, cunoscută și sub numele de Luna Vânătorului, te va motiva să te concentrezi asupra ta și asupra proiectelor tale personale. Prima senzație este că vei fi copleșit de nostalgie și sentimente pentru că vei reflecta subconștient la ceea ce ți s-a întâmplat în ultima jumătate de an. Această Lună plină, de asemenea o super-lună, este specială pentru că Soarele va fi în Balanță, ceea ce înseamnă energii complet opuse. Una peste alta, emoțiile vor crește, așa că este important să ai limite energetice puternice pentru a evita să te simți copleșit. S-ar putea să ajungi să îți dorești mai multă singurătate decât de obicei.

Berbec
Deoarece Berbecul este primul semn al zodiacului, este și cel mai egocentric. Filosofia ta de viață, departe de a fi egoistă, este să-ți umpli mai întâi paharul tău, și apoi să-i slujești pe alții. Continuă în această direcție și va da roade.

Taur
Toată munca ta interioară va străluci prin tot ceea ce faci. În ultimele 6 luni este posibil să fi prioritizat îngrijirea de sine, concentrându-te pe sănătatea mentală și emoțională. Trecerea prin acest proces de muncă personală ți-a dezvăluit forțele și talentele interioare. Urmărește-ți ambițiile, îmbunătățește-ți abilitățile de conducere și ascultă-ți instinctele. Fii mândru de munca ta grea pentru că ajungi la linia de sosire.

Gemeni
Cercul tău social se va schimba deoarece Luna plină din Berbec va închide un capitol din a 11-a ta casă a prieteniei. Gândește-te cine a intrat și a ieșit din viața ta în ultimele 6 luni. Este posibil să fi întrerupt contactul cu unii oameni dacă nu ai fost de acord cu ceea ce au adus în viața ta. Ai construit și noi relații. Vechile prietenii sunt probabil să apară și să capete putere.

Rac
Dacă ți-ai stabilit un obiectiv mai mare decât de obicei, ai noroc pentru că ciclul lunar îți va oferi oportunitatea de a fi la înălțime. Îndoielile despre tine însuți îți împiedică uneori ambiția și acțiunile, așa că lasă-le deoparte.

Leu
Luna plină din Berbec se va concentra pe cea de-a 9-a casă de explorare, așa că este timpul să îți urmărești ambițiile. Dacă ai învățat ceva din această jumătate de an, este că trebuie să o faci singur. Abia aștepți ca altcineva să înceapă călătoria.

Fecioara
Transformarea s-a încheiat deoarece această super-lună încheie un ciclu în cea de-a 8-a casă, a morții și renașterii. Ai depășit încercări și necazuri imense. Ar fi putut fi o perioadă concentrată financiar, mai ales dacă ai vrut să atingi obiective importante. Acum vei porni într-o călătorie de intimitate cu partenerul tău actual sau poate te afli deja pe calea găsirii unui nou partener.

Balanța
Relațiile tale vor fi puse la încercare când Luna luminează a 7-a casă, a angajamentului și a căsătoriei. Energia lunară ar putea provoca orice fel de relație. Măsoară valoarea acestor conexiuni reflectând la fiecare interacțiune, acțiune și eveniment care a avut loc în ultimele 6 luni. Nu ezita să le întrerupi dacă nu merită să lupți sau dacă nu se îmbunătățește după lunație.

Scorpion
Reflectă la ceea ce faci diferit deoarece Luna plină îți va afecta a 6-a casă a sănătății, obiceiurilor, muncii și rutinei. În urmă cu 6 luni poate ți-ai propus să te îmbunătățești făcând pași pentru a trăi o viață mai bună. Este posibil ca munca să se fi schimbat, mai ales dacă ai abordat-o cu o atitudine pasională. Sperăm că vei vedea progrese imense în stilul și obiceiurile tale. de viață.

Săgetător
Profită de fiecare moment al acestui ciclu deoarece energizează cea de-a 5-a casă, a distracției și bucuriei. Îmbrățișează oportunitățile întâmplătoare de a te angaja în noi aventuri creative, hobby-uri și distracție. Lasă Luna plină din Berbec să îți arate cât de interesantă poate fi viața de zi cu zi, ieșind din zona de confort.

Capricorn
Luna plină din Berbec și-a făcut drum prin a 4-a casă, de familie. Concentrează-te pe tine pentru a-ți atinge obiectivele și ambițiile personale. Dacă cei dragi nu ți-au înțeles dorința și motivația în trecut, profită de acest timp pentru a-ți restabili conexiunile.

Vărsător
Nu lupta mereu. Luna plină în Berbec îți va întări a 3-a casă, de comunicare. Dacă ai reușit să-ți înfrânezi imboldul, vei fi reușit să duci la bun sfârșit o transformare comunicativă intensă. Învață să ierți și să uiți, mai degrabă decât să lupți.

Pești
Nimic nu îți va sta în cale dacă știi ce vrei. Fii încrezător în dorințele tale pentru că această perioadă te va împinge să profiti de a 2-a casă, a sistemelor de valori, a bunurilor personale și a securității financiare. Atâta timp cât te concentrezi pe ceea ce îți dorești, ai capacitatea de a-ți construi o viață mai stabilă, notează voque.in.
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri