Jurnalul.ro Ştiri Politică Lupte între PSD și PNL: „Această rupere a coaliției, dar menținere a guvernării are o fractură logică”

Lupte între PSD și PNL: „Această rupere a coaliției, dar menținere a guvernării are o fractură logică”

de Redacția Jurnalul    |   

Această rupere a coaliției, dar menținere a guvernării are o fractură logică, susține Alfred Simonis (PSD), președintele ales al Consiliului Județean Timiș, după anunțul PNL că încetează colaborarea cu PSD, însă rămâne la guvernare, ca să împiedice abuzurile social-democraților.

Alfred Simonis critică, la RFI, Partidul Național Liberal, după anunțul privind ruperea de PSD: „Să spui că rămâi la guvernare cu cineva, pentru a păzi pe acel cineva, totuși, ai fost în ultimii trei ani la guvernare cu acel cineva, or această rupere a coaliției, dar menținere a guvernării are o fractură logică”.

Social-democratul spune că „suntem în campanie electorală pentru prezidențiale, cea mai importantă funcție în statul român și oamenii politici și mai ales cei implicați trebuie priviți cu atenție și cu suspiciune atunci când vorbesc, mai ales cei care sunt în corzi".

„Vom vedea tot felul de aberații din astea în perioada următoare (...). Mai avem două luni din mandatul actualului Parlament, deci și din mandatul actualului Guvern și orice discuție despre plecări de la guvernare, într-un moment totuși important atât pentru România, cât și pentru Europa și nu numai, e o discuție puerilă și denotă un soi de infantilism politic, pentru că interesele acestei țări sunt cu totul și cu totul altele decât interesele politice ale unui candidat sau ale unui partid implicat în competiția electorală", susține social-democratul.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri