Jurnalul.ro Timp liber Marian Râlea: “Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur”

Marian Râlea: “Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur”

Începând de luni (18 septembrie), postul de televiziune Happy Channel le oferă telespectatorilor “O grămadă de caramele”. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, serialul filmat integral cu telefonul mobil îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din România. 

“Vreau o viață nouă și de restul caramele” este motto-ul trilogiei “O grămadă de caramele”, care va debuta pe 18 septembrie la Happy Channel. Telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune “Blestemul”, mini-serie filmată integral cu telefonul mobil, asemenea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel.

“Telespectatorii să se pregătească pentru că vin momente speciale pentru ei, unele chiar comice, sunt responsabilă și eu de treaba asta. Se vor întâlni cu oameni pe care îi iubesc și pe care îi așteaptă de atâta vreme, se vor întâlni cu o poveste foarte frumoasă!”, a declarat Carmen Tănase, actrița care o interpretează pe buni Smaranda.

“Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur. Eu consider că lumea are nevoie de aceste povești. O întâlnire superbă cu niște actori extraordinari! Când veneam dimineața la filmări, începea bucuria jocului. Am fost ca o familie și suntem în continuare ca o familie, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că eu așa cred că se face această profesie.”, a povestit Marian Râlea, care îl interpretează pe Tănase Găleată zis Tănase Șapte Case.

“Mă simt ca într-o familie alături de colegii mei! Personajul îl iubesc, nu îmi este străin pentru că am mai jucat genul ăsta de personaj și mi-a adus mari bucurii și satisfacții. Eu cred că o să aibă mare succes, oamenii iubesc actorii români, publicul nostru ne așteaptă.”, spune Virginia Rogin, care este Zorica în serialul care va începe pe 18 septembrie la Happy Channel.

În afară de cei trei actori, din distribuție mai fac parte Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Andreas Petrescu, Dana Dembinski, Ion Ion, Augustin Viziru, Rodica Negrea, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean.

“Primele două sezoane, <

“<

“Pentru mine, <

“<

“<

“O grămadă de caramele” se va putea vedea, din 18 septembrie, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri