Jurnalul.ro Cultură Muzica Marina Voica își planifică în detaliu ultimul drum: „Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia”

Marina Voica își planifică în detaliu ultimul drum: „Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia”

de Redacția Jurnalul    |   

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a luat o decizie semnificativă privind viitorul ei. La 87 de ani, cântăreața și-a cumpărat locul de veci și a făcut pregătiri pentru momentul inevitabil al trecerii în neființă.

Deși este originară din Rusia, Voica a ales să fie înmormântată în România, țara care i-a fost casă și unde a încântat generații întregi cu muzica sa. Artista și-a achiziționat un loc de veci la Cimitirul Bellu din București, unde a fost ridicată și o statuie din marmură de Simeria, înfățișându-i chipul.

„Nu mă tem de moarte. Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia. Am deja un loc de veci la Bellu, din București. Am acolo și o statuie, mă așteaptă, realizată din marmură de Simeria, după chipul meu, leită sunt!”, a declarat Marina Voica pentru click.ro.

Chiar dacă multe persoane evită să discute despre moarte, artista este conștientă de inevitabilitatea acestui moment și a dorit să se asigure că dorințele ei vor fi respectate. Cu toate acestea, Voica a asigurat fanii că este într-o stare bună de sănătate și are încă multe de realizat.

„Multă lume se miră când o vede. Dar, să mai aștepte, mai am treabă pe pământ, spectacole, evenimente. Nu sunt foarte bolnavă, am grijă de mine.”, a adăugat artista.

 

Subiecte în articol: marina voica Cimitirul Bellu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri