Jurnalul.ro Ştiri Observator Matei Vîrtosu, fost jurnalist politic și purtător de cuvânt al Avocatului Poporului, a murit la 53 de ani răpus de o boală incurabilă

Matei Vîrtosu, fost jurnalist politic și purtător de cuvânt al Avocatului Poporului, a murit la 53 de ani răpus de o boală incurabilă

de Redacția Jurnalul    |   

Matei Vîrtosu, un jurnalist cu o carieră remarcabilă în domeniul politic și fost purtător de cuvânt al Avocatului Poporului, a decedat în dimineața zilei de 15 august, la vârsta de 53 de ani. Vîrtosu era internat în spital de câteva săptămâni, suferind de o boală incurabilă, conform informațiilor obținute de Paginademedia.

Absolvent de științe juridice, Vîrtosu și-a început cariera jurnalistică la UNIPLUS RADIO, unde a moderat emisiunea „Nişte jurnalişti pentru liniştea ţării”. Ulterior, a fost reporter politic la Radio Pro FM și corespondent la Pro TV, ocupând funcția de șef al secției politic pentru mai mulți ani. De asemenea, a condus departamentul politic al postului Digi 24 HD timp de un an.

În noiembrie 2013, a preluat funcția de purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, poziție pe care a deținut-o până în ultimele luni ale vieții sale.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri