Jurnalul.ro Sport Fotbal international Directoru Max Eberl, demis de Leipzig, angajat de Bayern

Directoru Max Eberl, demis de Leipzig, angajat de Bayern

de Redacția Jurnalul    |   

Bayern Munchen l-a numit pe Max Eberl în funcția de director sportiv la câteva luni după ce acesta a fost demis din funcția de director general sportiv al RB Leipzig.

Eberl, fost jucător al lui Bayern, s-a alăturat clubului bavarez cu un contract până în iunie 2027 și va prelua funcția de la 1 martie, a anunțat, luni, Bayern. În vârstă de 50 de ani, el a fost director sportiv la Borussia Monchengladbach timp de 14 ani, înainte de a se alătura clubului Leipzig, în 2022.

Leipzig l-a concediat în septembrie anul trecut, după ce speculațiile din presă l-au legat de o mutare la Bayern, notează Reuters.

"Nu numai că are zeci de ani de experiență în managementul fotbalului, dar a început să joace fotbal la Bayern și a devenit profesionist aici", a declarat Herbert Hainer, un oficial al lui Bayern. "Suntem convinși că el va modela cu succes viitorul acestui club", a mai spus el.

Eberl a declarat că va aborda postul său cu mult respect: "Mi-am petrecut întreaga copilărie și tinerețe la FC Bayern și la Munchen, așa că este ceva special pentru mine să mă întorc acum, într-un nou rol, la clubul unde totul a început".

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Max Eberl
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri