Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Modificări în lotul Românei pentru Euro U21

Modificări în lotul Românei pentru Euro U21

de Redacția Jurnalul    |   

Doi jucători convocați în lotul României U21 pentru Campionatul European au devenit indisponibili, astfel că au fost înlocuiți. Naționala U21 a României debutează miercuri la Campionatul European.

Potrivit FRF, din motive medicale, Valentin Mihăilă (Parma/Italia) nu mai este apt pentru Campionatul European, astfel că în locul său a fost convocat David Miculescu (FCSB).

De asemenea, Constantin Grameni (Farul Constanța) a devenit și el indisponibil după ce a acuzat o problemă musculară la antrenamentul de ieri, iar în locul lui a fost convocat Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova).

Naționala pregătită de Emil Săndoi debutează miercuri la Campionatul European U21, România aflându-se la cea de-a treia participare consecutivă. Partida cu Spania are loc de la ora 21.45.

Campionatul European este găzduit în perioada 21 iunie-8 iulie de România și Georgia. Tricolorii fac parte din Grupa B și vor întâlni Spania, Ucraina și Croația. Toate meciurile României se vor disputa pe Stadionul Steaua, în București.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: modificari lot romania
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri