Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Naturel Poiana Izvoarelor devine H2On!

Naturel Poiana Izvoarelor devine H2On!

H2On anunță achiziționarea fondului de comerț Naturel Poiana Izvoarelor, care opera în București și Ilfov. Prin această mutare, brandul, produsele și portofoliul de clienți Naturel Poiana Izvoarelor intră sub "umbrela" H2On, cea mai notabilă adiție din ofertă fiind bidonul de 11litri.

Practic, H2On va comercializa, pe lângă bidoane de 19litri, și apă la bidoane de 11litri, pentru care există o cerere importantă pe piață și care sunt mai ușor de manipulat.

 

Pentru toate companiile din acest domeniu, piața din București și Ilfov este cea mai importantă, de aceea a fost bugetată o creștere semnificativă în această zonă. Prin urmare, am decis achiziționăm fondul de comerț care opera sub brandul Naturel Poiana Izvoarelor. Suntem în discuții avansate de achiziții și cu alte companii, deoarece piața de water cooler din Romania este destul de fragmentată, iar noi avem experiența necesară o comasăm", explică Nathaniel Geană, fondatorul grupului.

 

Apa Naturel Poiana Izvoarelor

Bidonul Aqua Naturel de 11litri oferă multiple avantaje, de la ușurința manipulării la calitatea produsului. Naturel este o apă slab mineralizată, cu un TDS (total substanțe dizolvate) foarte mic. Datorită acestei caracteristici, este recomandată pentru consum zilnic de lungă durată.

 

H2On îți oferă posibilitatea să te bucuri de gustul naturii chiar la tine acasă, zilnic! Introducerea bidonului de 11litri vine ca răspuns la nevoile utilizatorilor, care-și doresc nu doar să consume produse de calitate, ci și ușor manevrabile și care să le ofere o mai mare flexibilitate. Consumatorii de apă Naturel se vor bucura în continuare de cele mai înalte servicii în domeniu, deoarece H2On investește constant în tehnologie și pune la dispoziție cele mai bune practici pentru clienții săi.

 

Prețul avantajos este un alt motiv pentru care să alegi acest produs! La finalul lunii, când vei face un bilanț, vei constanta numai beneficii ale utilizării serviciului de livrare apă la domiciliu:

  • comandă simplă;
  • livrare rapidă;
  • apă de calitate superioară;
  • cantitate optimă pentru consum casnic, atât pentru familiile numeroase, cât și pentru persoanele singure;
  • bidoane ușor manevrabile;
  • preț avantajos etc.

În concluzie, 2023 este anul în care niciun român nu se mai poate "ascunde" de hidratarea corespunzătoare, cu minimum 2-3 litri pe zi. Profită și tu de prezența companiei de livrare apă la domiciliu H2On în orașul tău și comandă, acasă sau la birou, în cel mai scurt timp, un produs 100% sănătos și benefic pentru tine și cei dragi: familie, prieteni, colegi! Hidratare plăcută!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri