Jurnalul.ro Ştiri Locale Năvodari - Băiat de 12 ani, filmat în timp ce era violat

Năvodari - Băiat de 12 ani, filmat în timp ce era violat

Un caz șocant s-a petrecut, în urmă cu două zile, în scara unui bloc din Năvodari. Un copil de numai 12 ani a fost violat de un adolescent, iar întreaga scenă a fost filmată cu telefonul.

Cazul care a șocat comunitatea din Năvodari s-a produs duminică seară, în scara unui bloc din cartierul Est din Năvodari. Băiatul de 12 ani a fost băgat cu forța în scară, acolo unde a fost agresat sexual de un adolescent.

Mai mult, agresiunea a fost filmată, iar imaginile au fost distribuite printre tinerii din Năvodari.

Procurorii constănțeni au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs agresiunea.

"La data de 10 aprilie a.c polițiștii din Năvodari au fost sesizați de o femeie în vârstă de 60 de ani din Năvodari despre faptul că nepotul ei în vârstă de 13 ani ar fi întreținut o relație sexuală cu o altă persoană de sex masculin. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana cu care a întreținut un raport sexual oral este un alt minor, în vârstă de 15 ani din Năvodari. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor", se arată într-o informare a IPJ Constanța.

Sursa: reporterntv.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri