Jurnalul.ro Ştiri Locale Neamț - Un elev olimpic a dispărut fără urmă

Neamț - Un elev olimpic a dispărut fără urmă

Dispariţie misterioasă în judeţul Neamţ: un elev de clasa a XII-a, olimpic la religie, nu a mai fost văzut de nimeni de aproape o săptămână. Părinţii şi profesorii speră că băiatul este teafăr şi fac apel la cei care l-au văzut, să ia legătura cu poliţia.

Marius Săndulache are 18 ani şi este elev în clasa a XII-a, la Liceul teologic ortodox "Sfinții Împărați Constantin și Elena" din Piatra-Neamț. Colegii l-au văzut ultima dată acum o săptămână, când au vizitat muzeul de ştiinte naturale.

Conducerea şcolii susţine că băiatul a fost surprins de camerele de supraveghere pe terenul de sport în timp ce vorbea la telefon, după care a dispărut. Tânărul şi-a luat cu el doar actele şi a lăsat maşina parcată în faţa liceului. Iar telefonul este închis.

Părinţii lui Marius sunt disperaţi, mai ales că, în ziua în care fiul lor a dispărut, un alt bărbat îmbrăcat la fel ca Marius s-a aruncat în râul Bistriţa. Cadavrul acestuia nu a fost încă recuperat. Oamenii speră totuşi că băiatul lor s-a retras la o mănăstire, aşa cum mai obişnuia să facă.

Poliţiştii au deschis un dosar de dispariţie suspectă şi continuă căutările.

Sursa: tvr.ro

Subiecte în articol: elev olimpic disparut
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri