Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicole Kidman nu și-a ridicat personal premiul de la Veneția, din cauza morții mamei sale

Nicole Kidman nu și-a ridicat personal premiul de la Veneția, din cauza morții mamei sale

de Redacția Jurnalul    |   

Nicole Kidman, câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță la Veneția, a lipsit de la ceremonie din cauza morții mamei sale, Janelle Ann Kidman.

Nicole Kidman, în vârstă de 57 de ani, nu a reușit să își ridice premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Veneția, după ce a aflat că mama sa a murit, scrie Sky News.

Kidman a impresionat juriul cu rolul său din filmul „Babygirl”, însă nu a putut fi prezentă sâmbătă pentru a primi trofeul.

Regizoarea filmului, Halina Reijn, a citit un mesaj emoționant din partea actriței: „Astăzi am ajuns la Veneția și am aflat, la scurt timp după aceea, că mama mea frumoasă și curajoasă, Janelle Ann Kidman, tocmai a trecut în neființă. Sunt în stare de șoc și trebuie să mă întorc la familia mea, dar acest premiu este pentru ea, ea m-a format, ea m-a ghidat, ea m-a făcut ceea ce sunt”.

Kidman a adăugat că este profund recunoscătoare că poate să rostească numele mamei sale în fața publicului, prin intermediul regizoarei: „Coliziunea dintre viață și artă este sfâșietoare, iar inima mea este frântă”, a transmis, de asemenea, actrița.

Janelle Ann Kidman avea 83 de ani și a apărut în nenumărate rânduri alături de fiica sa pe covorul roșu.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri