Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate O femeie a reuşit să slăbească JUMĂTATE din greutatea corporală în mai puţin de un AN

O femeie a reuşit să slăbească JUMĂTATE din greutatea corporală în mai puţin de un AN

Primul pas spre succesul unui program de slăbire este cel în care problema este conştientizată şi se cere ajutorul. Asta a făcut şi Jessica Weber, din Illinois. Fata a crescut având o alimentaţie bogată în cartofi, paste, carne şi a început să ia serios în greutate la vârsta de nouă ani, iar cu timpul situaţia s-a agravat. La 22 de ani, tânăra cântărea 171 de kilograme.

În luna ianuarie a acestui an, Jessica a suferit o operaţie de gastrectomie, o metodă care ajută la pierderea în greutate prin eliminarea chirurgicală a unei porţiuni din stomac. De atunci şi până acum, ea a slăbit 63 de kilograme.

Acum are 23 de ani şi continuă să se documenteze pentru a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă şi pentru că îşi doreşte să mai slăbească câteva kilograme bune. Tânăra postează progresele mai mult decât evidente pe Instagram, unde a strâns mii de urmăritori. Pe lângă efectele operaţiei, regimul alimentar fără grăsimi, bogat în fructe şi legume o ajută să îşi menţină greutatea, potrivit indy100.com.

 

Citeşte şi: 

Cum să-ți alegi cura de slăbire

Ce se întâmplă dacă bei prea multă bere

Ce se va întâmpla cu corpul tău dacă bei DOAR APĂ timp de o lună?

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri