Jurnalul.ro Horoscop Patru zodii găsesc legături de suflet la începutul lui iulie

Patru zodii găsesc legături de suflet la începutul lui iulie

de Vali Deaconescu    |   

Un trigon confortabil între Venus, planeta iubirii, și Saturn, planeta structurii, pe 2 iulie, favorizează parteneriatele pe termen lung. Patru zodii vor beneficia în mod special de formarea unor alianțe romantice în prima jumătate a lunii. De asemenea, colaborarea cu un mentor sau coach poate cultiva încrederea, fericirea și abundența pentru aceste zodii norocoase.

Fecioara

Tranzitul lui Saturn prin Casa a 7-a a Parteneriatelor pentru Fecioară indică un moment ideal pentru a intra într-o relație serioasă. Indiferent dacă această alianță este de afaceri sau personală, esențialul este că un aliat va oferi Fecioarelor oportunitatea de a dedica mai mult timp hobby-urilor lor preferate, cum ar fi cititul, scrisul și grădinăritul. În ceea ce privește munca, o alianță de afaceri permite acestui semn zodiacal să se concentreze pe perfecționarea proiectelor, în timp ce partenerul lor se ocupă de viziunea de ansamblu.

Scorpioni

Scorpionii singuri vor întâlni în sfârșit pe cineva care îi va determina să se așeze la casa lor. Spre deosebire de întâlnirile anterioare cu persoane neserioase, această întâlnire va avea o calitate destinată. Scorpionul se va simți în sfârșit înțeles de noul lor interes amoros. Această nouă iubire va părea o conexiune dintr-o viață anterioară, permițând ambelor părți să vindece traume generaționale. Membrii acestui semn zodiacal care sunt deja în relații angajate ar putea simți o pasiune reînnoită pentru partenerii lor, datorită unui trigon între Venus, planeta senzualității, și Saturn, planeta longevității.

Săgetători

Doze generoase de sex, bani și pasiune sunt în drum spre Săgetător. Asta deoarece Venus, planeta iubirii, traversează Casa a 8-a a Intimității și Resurselor Partajate a Săgetătorului. Zodiile care au deja parteneri se vor simți ca și cum ar fi plecat într-o a doua lună de miere, în timp ce Săgetătorii singuri vor descoperi o tandrețe minunată cu cineva nou. Cel mai bine, această uniune va pune Săgetătorul într-o poziție financiară mult mai bună, permițându-le să cumpere o casă sau să se mute cu interesul lor amoros.

Capricorni

Senzualitatea terestră a Capricornului va fi imposibil de rezistat la începutul lunii iulie, când Venus vizitează Casa a 7-a a Parteneriatelor lor. Atractivitatea lor va fi și mai accentuată, deoarece Saturn, planeta lor guvernatoare, formează un trigon cu Planeta Iubirii pe data de 2. Mulți membri ai acestui semn zodiacal se vor logodi sau căsători în această zi magică. Capricornii care sunt deja în relații serioase pot ieși la o cină fancy, unde partenerul lor va anunța o mărire, un bonus sau o promovare. În final, Capricornii singuri ar putea întâlni iubirea vieții lor la un refugiu frumos de pe malul apei.

 

Sursa Collective World

Subiecte în articol: horoscop romantic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri