Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii au experiență transformatoare în timpul eclipsei "Inelul de foc" din Balanță de astăzi, 2 octombrie 2024

4 zodii au experiență transformatoare în timpul eclipsei "Inelul de foc" din Balanță de astăzi, 2 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Relațiile sunt în centrul atenției în această zi puternică, 2 octombrie 2024, datorită Eclipsei Solare de Lună Nouă în Balanță, numită și eclipsa „inelul de foc” datorită umbrei în formă de inel pe care luna o proiectează pe pământ.

Deoarece această eclipsă are loc în semnul zodiacal al Balanței, care este asociat cu relațiile și echilibrul, astrologul Evan Nathaniel Grim a explicat pentru yourtango.com că scopul eclipsei este de a evalua persoanele din viața ta.

Deși fiecare semn zodiacal va simți efectele eclipsei, energia este deosebit de puternică pentru patru semne zodiacale. Pentru unii, eclipsa va scoate la suprafață sentimente reprimate și dorințe ascunse. Pentru alții, poate dezvălui că au permis presiunii sociale să aibă prea multă influență asupra lor. Câțiva pot experimenta și puteri psihice amplificate.

4 semne zodiacale care vor avea o experiență transformatoare în timpul eclipsei "Inelul de foc" pe 2 octombrie 2024:

1. Berbec

Te afli de ceva vreme pe drumul Nodului Nord, iar această eclipsă solară pe 2 octombrie va fi doar o altă provocare în această perioadă de extremă importanță pentru tine.

Dacă te-ai simțit epuizat sau obosit emoțional, eclipsa va declanșa o nevoie profundă de a te retrage și de a te îngriji. Făcând prea multe sfârșești prin a face prea puțin. Așadar, de ce să nu te concentrezi pe puținele lucruri care au valoare și sunt prioritare în viața ta?

Dacă simți că trebuie, poartă o piatră de cuarț transparent pentru a te ajuta să ai claritate chiar și în timpul eclipsei.

2. Scorpion

Te așteaptă un strat suplimentar de mister, deoarece Pluto, aflat retrograd în Capricorn, te influențează. Această influență se va manifesta prin accentuarea și concentrarea darurilor tale intuitive. Nu fi surprins dacă vei avea premoniții în visele tale.

Dacă practici magie sau manifestare, această perioadă de eclipsă este puternică pentru ritualuri de stabilire a intențiilor. Totuși, încearcă să eviți magia de manifestare în acest timp. Se spune că eclipsele aduc energia sfârșiturilor și începuturilor, așa că s-ar putea să-ți aducă ceea ce dorești, dar să dispară rapid.

3. Rac

Vei avea o experiență puternică în timpul Eclipsei Solare în Balanță pe 2 octombrie! Ești, la urma urmei, un copil al lunii, așa că tot ce este legat de lună ajunge la tine mai devreme sau mai târziu.

Această eclipsă îți va aminti de iubirea pierdută sau de prietenii de care te-ai îndepărtat din cauza unor perspective greșite sau imature, dar pe care nu ai avut șansa să le repari. Este un moment puternic pentru a reflecta asupra diferitelor influențe care au afectat deciziile tale.

Dacă simți că trebuie, poartă o piatră de labradorit pentru a te ajuta să canalizezi mai bine energia acestei eclipse, deoarece va avea un impact puternic asupra emoțiilor tale. Încercările de regresie în vieți anterioare ar putea avea succes sub lumina acestei eclipse.

4. Fecioară

Deoarece se spune că ești în umbra Balanței, vei simți orice influență a eclipsei într-un mod mai visceral. Acest lucru se va manifesta printr-o claritate bruscă legată de motivul pentru care simțeai intuitiv anumite lucruri despre anumiți indivizi sau situații din viața ta de zi cu zi. E ca și cum eclipsa va face ca toate piesele de puzzle care ridicau semne de întrebare să se îmbine într-o imagine clară.

Dacă simți că trebuie, notează-ți gândurile când acest lucru se întâmplă, pentru a scoate la suprafață și mai multe informații din interiorul tău. Relația ta cu mâncarea, în special cu alimentele cultivate din pământ (plante, ciuperci etc.), va fi de asemenea afectată de această energie. Fii atent și vei culege o binecuvântare indirectă din partea eclipsei sub forma unei vitalități autentice.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri