Jurnalul.ro Ştiri Observator Precizările poliției Constanța despre bătaia din centrul orașului Constanţa

Precizările poliției Constanța despre bătaia din centrul orașului Constanţa

de Redacția Jurnalul    |   

Poliția Constanța vine cu precizări despre bătaia de miercuri seara din centrul orașului Constanţa, după ce a fost acuzată că nu a luat măsuri: „este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate”. Motivul scandalului a fost o melodie pe telefon.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cum că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu ar fi luat măsurile legale față de un bărbat care, miercuri seara, a bătut două persoane pe bulevardul Tomis din Constanța, polițiștii precizează că este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, care se cunoșteau între ele.

Motivul scandalului a fost că cele două persoane bătute nu i-ar restituit un telefon mobil agresorului pentru ca acesta să schimbe melodia care se derula în acel moment.

După ce au ajuns la spital, s-a constatat că „agresiunea fizică a fost minoră”, motiv pentru care cele două persoane bătute nu au rămas internate.

„Până în acest moment nu a fost depusă plângere prealabilă, care, conform legii, este necesară în cazul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, înainte de a fi luate orice fel de măsuri în cauză. De asemenea, nu a fost depus certificatul medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale și în funcție de care se face încadrarea juridică a faptei. Astăzi, 11 aprilie a.c., polițiștii continuă activitățile în acest dosar, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța”, informează IPJ.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: politia constanta Constanța
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri