Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Capitalei anunță că atacă dispoziția lui Nicușor Dan, de demolare din zona Unirii

Prefectul Capitalei anunță că atacă dispoziția lui Nicușor Dan, de demolare din zona Unirii

de Redacția Jurnalul    |   

Prefectul Capitalei, Mugur-Mihai Toader, a anunțat luni seară că atacă în instanță dispoziția dată de Nicușor Dan, care prevede demolarea gardurilor din zona Unirii. „A fost dată pe picior”, susține prefectul.

„S-a ajuns deja mult prea departe cu aceste acțiuni. Suntem în anul 2024, nu mai putem să băgăm buldozerele și... mai ales un conflict între administrații locale. (...) Dispoziția primarului general de demolare o voi ataca în seara asta”, a spus Mugur-Mihai Toader, care a spus că dispoziția este nelegală.

El a descris situația din zona Unirii ca fiind un circ, „cu poliții locale care se ceartă cu poliții locale”.

„Dispoziția a fost dată în primul rând pe picior, în seara aceasta. Lucrările au fost demarate pe baza acelei autozații de construcție”, a mai spus el.

Întrebat cine crede că are dreptate, prefectul a răspus: „În acest moment, conform documentelor, Sectorul 4 și Sectorul 3”.

În ceea ce îi privește pe răniții de luni seara, prefectul a spus că sunt în afara oricărui pericol.

„Am înțeles că sunt în afara oricărui pericol, a fost un gard care l-a accidentat ușor pe un coleg de la poliția locală”, a precizat Mugur-Mihai Toader.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: prefect unirii demolare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri