Jurnalul.ro Ştiri Observator Probe de presiune pe un segment al sistemului de termoficare din zona Ferentari

Probe de presiune pe un segment al sistemului de termoficare din zona Ferentari

Luni au loc probe de presiune pe un segment al sistemului de termoficare din zona Ferentari, iar după ce acestea vor fi încheiate tronsonul va fi dat în exploatare, a anunțat primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

Potrivit primarului, probele de presiune sunt programate luni pe un segment de 600 metri pe șantierul de reabilitare a sistemului de termoficare deschis în zona Ferentari. După finalizarea probelor, acest tronson va fi dat în funcțiune și exploatare.

Lucrările fac parte din Obiectivului 6, Magistrala Progresu – Ferentari, care are o lungime totală a conductelor de 13 kilometri.

Nicșor Dan anunță că, până în acest moment, Compania Municipală Energetica a înlocuit 9 kilometri de conductă veche cu conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor.

„Pe perioada desfășurării lucrărilor, pentru ca locuitorii din zonă să nu fie afectați, sunt instalate conducte de provizorat pentru a asigura furnizarea apei calde”, a mai transmis edilul.

Primăria Municipiului București a anunțat săptămâna trecută încheierea procedurii de achiziție pentru modernizarea a 210 km de conducte din sistemul de termoficare.

 

Subiecte în articol: nicusor dan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri