Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini terifiante surprinse pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat. Un TIR a trecut peste o tânără care tocmai traversa pe trecerea de pietoni

Imagini terifiante surprinse pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat. Un TIR a trecut peste o tânără care tocmai traversa pe trecerea de pietoni

de Vali Deaconescu    |   

Imagini terifiante surprinse pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat, unde E85 trece prin mijlocul orașului. O tânără din județul Buzău a fost la un pas să moară strivită sub roțile unui TIR, deși traversa strada regulamentar. Femeia a fost pusă la pământ de cabina tirului pus în mișcare, dar a reușit să scape cu viață pentru că s-a ghemuit sub mașină. Șoferul tirului a reușit să oprească la timp.

Victima întâmplării terifiante este o profesoară de 29 de ani, din comuna Poșta Câlnău (Buzău). Le-a declarat polițiștilor că se afla cu familia la cumpărături și lăsase copilul în grija mamei ei, chiar cu câteva minute înainte să traverseze strada. A salvat-o instinctul de a se ghemui, în momentul în care a simțit că este trasă sub cabina autotrenului, potrivit Adevarul

Filmarea postată de blitz24.ro a stârnit numeroase comentarii. 

Incidentul, greu de privit, a avut loc în acest weekend (22-23 aprilie a.c.), în Râmnicu Sărat (Buzău), pe strada Alexandru Ioan Cuza, un tronson al drumului european E85 care traversează orașul.

Din fericire, tânăra care a fost surprinsă de TIR a avut prezență de spirit și s-a ghemuit sub autovehicul, scăpând astfel cu viață și reușind să iasă singură de sub vehicul.

Șoferul neatent, un sucevean în vârstă de 34 de ani, a fost sancționat contravențional și s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, nu a suferit răni în urma incidentului rutier, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Momentul șocant în care un TIR trece peste o tânără care traversa pe zebră, în Râmnicu Sărat

 

 

 

Subiecte în articol: E85 ramnicu sarat trecere de pietoni
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri