Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru intervalul 16 - 29 ianuarie 2017: Nopţi geroase!

Prognoza METEO pentru intervalul 16 - 29 ianuarie 2017: Nopţi geroase!

Meteorologii prognozează vreme rece pentru următoarele două săptămâni, cu nopţi geroase.

 

BANAT

 

Prima a intervalului de va fi de o vreme în general rece, cu în perioada 19-20 ianuarie când vor deveni local geroase. Astfel, temperaturile maxime vor fi, în medie, de -3...1 grad, iar cele minime de -10...-6 grade. data de 23 ianuarie se o și a temperaturilor, acestea urmând a se situa peste mediile climatologice specifice în ultima a lunii ianuarie, cu valori diurne de 2...6 grade nocturne de -6...0 grade, mediat pe regiune.

 

În primele zile ale intervalului de va ninge. Probabilitatea de a va din nou în perioada 25-29 ianuarie.

 

 

CRIANA

 

Pe parcursul primei de vremea va fi rece, în special noaptea, când în mare parte a regiunii va fi ger. Astfel, se vor înregistra valori diurne de

-3...0 grade nocturne de -12...-8 grade, în medie data de 23 ianuarie este o și a temperaturilor la valori apropiate de norma climatologic cu medii ale maximelor de 0...5 grade ale minimelor de -6...-1 grad.

 

Probabilitatea de a va spre intervalului de 25 ianuarie, la acea fiind posibile doar fulguieli

 

 

TRANSILVANIA

 

Vremea rece va persista pe parcursul primei când în timpul va fi ger, mai intens în 20 21 ianuarie. Temperaturile maxime vor fi în medie de -8...-3 grade, iar celeminime de -18...-10 grade. data de 24 ianuarie, sunt estimate valori termice în ce se vor apropia de normele climatologice ale ultimei decade din ianuarie, ziua între

-2 grade, iar noaptea între -10-5 grade.

 

Probabilitatea pentru pe arii mai extinse va fi în 25 ianuarie.

la izolat vor fi ninsori slabe.

 

 

 

MARA

 

În prima de vremea se va rece, în special în cursul al când va fi ger. Se vor înregistra, în medie valori maxime de -5...-2grade minime de -16...-10 grade. O a temperaturilor, cu de apropiere de normele climatologice, este pentru cea de-a doua atunci când maximele vor fi de -2...2 grade, iar minimele de -8...-4 grade, în medie.

 

Probabilitatea de a va spre intervalului de 25 ianuarie, la acea fiind posibile doar fulguieli

 

MOLDOVA

În prima de regimul termic va fi caracterizat de valori foarte chiar sub limita gerului în cursul Astfel, se vor înregistra maxime de -8...-4 grade minime de -17...-10 grade, mediat pe regiune. data de 22 ianuarie se o a temperaturilor, cu de apropiere de normele climatologice, maximele urmând a se situa în ecartul de -1...4 grade, iar minimele între -8...-2 grade, înmedie.

 

În primele zile vor fi ninsori slabe în sudul regiunii, apoi probabilitatea pentru precipitații

locale la nivelul întregii zone va fi mai mare în perioada 25 - 27 ianuarie.

 

 

DOBROGEA

 

Prima a intervalului de va fi de o vreme în general rece, cu în perioada 19-21 ianuarie când vor deveni local geroase. Astfel, temperaturile maxime vor fi, în medie, de -3...0 grade, iar cele minime de -12...-6 grade. data de 23 ianuarie se o și a temperaturilor, acestea urmând a se situa în jurul mediilor climatologice specifice în ultima a lunii ianuarie, cuvalori diurne de 2...6 grade noctune de -6...0 grade, mediat pe regiune.

 

În primele zile ale intervalului de va ninge moderat cantitativ. Probabilitatea de a va din nou în perioada 25-29 ianuarie.

 

MUNTENIA

 

Prima a intervalului de va fi de o vreme în general rece, cu în perioada 19-20 ianuarie când vor deveni geroase. Astfel, temperaturile maxime vor fi, în medie, de -4...-1 grad, iar cele minime de -14...-7 grade. data de 23 ianuarie se e o și a temperaturilor, acestea urmând a se situa în jurul mediilor climatologic specifice în ultima a lunii ianuarie, cu valori diurne de -1...4 grade noctune de -8...-3 grade, mediat pe regiune.

 

În primele zile ale intervalului de va ninge în general moderat cantitativ.

Probabilitatea de a va din nou în perioada 25-29 ianuarie.

 

OLTENIA

 

Vremea rece va persista pe parcursul primei când în timpul va fi ger, mai intens în 19 20 ianuarie. Temperaturile maxime vor fi în medie de -6...-2 grade, iar celeminime de -14...-6 grade. data de 24 ianuarie, sunt estimate valori termice în ce se vor apropia de normele climatologice ale ultimei decade din ianuarie, ziua între

-1 grade, iar noaptea între -9-3 grade.

 

În primele zile ale intervalului de va ninge în general moderat cantitativ.

Probabilitatea de a va din nou în perioada 25-29 ianuarie.

LA MUNTE

 

Pe parcursul primei de vremea va fi rece, mai ales noaptea. Astfel, se vor înregistra valori diurne de -10...-4 grade nocturne de

-18...-10 grade, în medie. data de 23 ianuarie este o și a temperaturilor la valori apropiate de norma climatologic perioadei, cu medii ale maximelor de -4...2 grade ale minimelor de -12...-6 grade.

 

Ninsori slabe, cu caracter local, vor fi în intervalul 17-18 ianuarie, iar probabilitatea de

a va din nou data de 26 ianuarie.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri