Jurnalul.ro Ştiri Externe Protest uriaș la Bruxelles: Circa 10.000 de belgieni ies în stradă. Transporturile vor fi grav afectate

Protest uriaș la Bruxelles: Circa 10.000 de belgieni ies în stradă. Transporturile vor fi grav afectate

de Redacția Jurnalul    |   

Aproximativ 10.000 de persoane vor participa luni, 16 septembrie 2024, la Bruxelles, la o mișcare de protest. Compania de transport în comun din capitala belgiană (STIB) anticipează perturbări semnificative ale activității.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că aproximativ 10.000 de persoane vor participa luni, 16 septembrie 2024, la Bruxelles, la o mișcare de protest”, potrivit unuii comunicat de presă.

Compania de transport în comun din capitala belgiană (STIB) anticipează perturbări semnificative ale activității.

„Călătorii sunt îndemnați să planifice modalități alternative de deplasare în Bruxelles. Nu sunt preconizate perturbǎri ale transportului pe calea ferată. Cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziție telefonul de permanență al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663”, se arată în finalul comunicatului MAE.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri