Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, despre negocierile Dreptei: Guvernul CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură

PSD, despre negocierile Dreptei: Guvernul CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură

În urma negocierilor pentru formarea majorității guvernamentale, „Orban și-a negociat un scaun doar pentru el”, spun reprezentanții PSD, care îl compară pe președintele PNL cu un alt „Ludovic celebru”. În rest, spun cei de la PSD, a fost de acord „cu nașterea Guvernului CDR 2.0”.

Social-democrații îl compară pe președintele PNL, Ludovic Orban, cu regele Franței, Ludovic al XV-lea.

„Pe modelul unui alt Ludovic celebru (

Potrivit PSD, Dan Barna și Dacian Cioloș conduc un Cabinet unde „premierul este de paie”, iar România trebuie să-și pună centura de siguranță, „fiindcă piloții dezastrului se așează la butoane”.

„Guvernul CDR 2.0 se anunță o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a țării: sărăcie, șomaj, proteste sociale, austeritate și criză economică! Liderii Dreptei își urează #Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor #Covid nesfârșit!”, mai scriu cei de la PSD.

Reprezentanții PNL s-au întâlnit, din nou, duminică, pentru negocieri în realizarea noului guvern. Premierul susținut de coaliția PNL - USR PLUS - UDMR, Florin Cîțu, spunea, sâmbătă seara, că speră ca negocierile să se termine duminică sau cel târziu luni.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri