Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria

Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria

de Redacția Jurnalul    |   

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost chemat de premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru a discuta despre criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost chemat, luni, de premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru a discuta despre criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

„Dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative și medicale, nu voi ezita sa cer demisii de sus pana jos la minister, spital și Colegiul Medicilor”, spunea, la începutul ședinței de guvern din 8 august, premierul Marcel Ciolacu.

„Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz”, spunea pe 14 august Alexandru Rafila, referitor la cazul de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. El afirmă că premierul nu i-a cerut demisia, dar nu excludea ca acesta să o facă pe viitor.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: rafila ciolacu palatul victoria
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri