Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan îi răspunde lui Orban: Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00

Rareș Bogdan îi răspunde lui Orban: Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a răspuns liderului PNL, Ludovic Orban, care nu a participat la Biroul Politic Național, unde s-a votat susținerea lui Florin Cîțu premier, motivând că a anunțat prea târziu: „Când a avut nevoie, BPN a fost convocat și la ora 23.00”, i-a reamintit Bogdan lui Orban.

Întrebat, joi, despre refuzul președintelui PNL de a participa la BPN, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan s spus că atunci când Orban avea nevoie de PNL, BPN-ul se convoca târziu în noapte.

„Cu respect pentru domnul Ludovic Orban, încă președinte al PNL, atunci când domnia sa a avut nevoie de PNL, în luna decembrie a anului trecut sau în orice alt moment din ultimii doi ani s-a convocat BPN chiar și la ora 22.00, la ora 23.00 și toți membrii responsabili ai PNL și ai BPN au fost alături de domnia sa”, a spus Rareș Bogdan.

Împreună cu alți membri ai BPN din PNL, Rareș Bogdan a considerat că ceea ce s-a întâmplat miercuri și joi, prin declarațiile „ușor mai radicale” ale reprezentanților USR PLUS, a fost nevoie de BPN pentru a arăta susținerea pe care se bazează Florin Cîțu.

„Domnul Ludovic Orban, care cunoaște extrem de bine statutul PNL știe foarte bine că BPN-ul a fost convocat statutar”, a mai spus Bogdan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu participă la ședința BPN convocată de premierul Florin Cîțu după scandalul din Guvern și face un „apel apăsat” către premier și către miniștrii PNL „să înțeleagă gravitatea momentului”.

 

Subiecte în articol: rares bogdan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri