Jurnalul.ro Timp liber Hobby Record european de participanţi la Kendama Play de la Bucureşti

Record european de participanţi la Kendama Play de la Bucureşti

România a stabilit un record european la competiţia de Kendama, joc care devine din ce în ce mai popular printre copiii din ţara noastră, cu 659 de persoane care s-au înscris şi au participat la concursul Kendama Play de la Bucureşti, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES. 

"Ne face plăcere să anunţăm că Bucureştiul a găzduit cel mai mare eveniment european dedicat Kendama de până acum. Competiţia Kendama Play a ajuns la incredibilul număr de 659 de participanţi", a afirmat Marc Wibbels, CEO Kendama Europe, citat în comunicat. 
Competiţia de Kendama de la Bucureşti a devenit astfel cea mai mare din Europa şi a doua din lume după cea de la Singapore. 
Evenimentul organizat la Bucureşti l-a avut ca invitat special pe Illin Iliev, celebru pentru stilul lui unic de dans şi mânuire a kendamei (flow style spacewalk combos), iar CRBL, unul dintre organizatori, a interpretat noua sa melodie rap dedicată acestui sport în vogă. 
Participanţii care au dat dovadă că pot face cele mai tari trick-uri au câştigat atât jucării Kendama, cât şi alte accesorii dedicate pasionaţilor de acest sport. Premiul cel mare a fost câte un loc pentru câştigătorii la categoriile de Avansaţi şi Începători în tabăra Kendama organizată de CRBL. 
Concursul, organizat de Plaza România şi Diverta, împreună cu CRBL, a fost organizat în contextul în care fenomenul Kendama a avut un succes de public spectaculos în România, rămânând neegalat de niciuna din ţările Uniunii Europene.

Sursa: www.agerpres.ro

Subiecte în articol: record kendama play bucuresti
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri