Cantităţile se pot aprecia în funcţie de numărul porţiilor.
Ingrediente:
- valeriană, salată verde, salată roşie
- o ceapă verde
- o ciupercă
- o mână de germeni
- brânză cu mucegai albastru
Am folosit un amestec de salată proaspătă (valeriană, salată verde, salată roşie), o ceapă verde, o ciupercă şi o mână de germeni. În plus, puţină brânză cu mucegai albastru.
Toate se pun într-un bol, mai puţin ceapa verde şi ciuperca, şi se opăresc cu supă de pui sau de vită (stock de pui sau de vită).
Aşadar, turnăm supa clocototă peste crufităţile din bol, tocăm fin ceapa verde şi tăiem ciuperca în felii subţiri, sfărâmăm brânza cu mucegai si le punem pe toate în bol.
Pentru a da o tentă asiatică supei puteţi adăuga o linguriţă de sos de stridii şi puţin ardei iute.
Poftă bună