Ingrediente:
brânză pufoasă cu smântână, 100 g brânză emmentaler, o legătură de frunze de ceapă verde, 2 linguri de mărar verde, 100 g file de somon afumat, piper măcinat
Mod de preparare:
Se amestecă brânza pufoasă cu jumătate din brânza emmentaler răzuit fin, frunzele de ceapă tocate, mărarul tocat şi jumătate din somon, tăiat cubuleţe mici. Se condimentează cu piper după gust, iar jumătatea din pasta obţinută se modelează biluţe mici, care se dau prin brânza emmentaler răzuită. Restul de fileuri de somon se umplu cu restul de pastă, se rulează şi se porţionează în inele mici. Aperitivele se combină cu roşii cherry, felii de castravete, ardei gras sau alte legume.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ouă turceşti cu unt şi chilli
REŢETA ZILEI: Smorrebrod cu somon afumat (sandwich danez)
REŢETA ZILEI: Tocană de pește (rețetă din Croația)