Ingrediente:
2 linguri ulei, 2 cepe tocate, o lingură boia dulce, o lingura boia iute, 2 lingurițe pastă de roșii, 2 lingurițe sare, 1,5 kg pești diferiți (păstrăv, știucă) spălați și tăiați în bucăți mari, 1/2 cană de vin alb, 1-2 ardei iuți mici, 450 g tăiței cu ou, fierți
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul într-o oală mare, la foc mediu. Se călește ceapa și când s-a înmuiat, se adaugă boiaua dulce, iute, se amestecă bine și se adaugă pasta de roșii. Se toarnă opt căni de apă, se pune sare și se adaugă peștele în apă. Se fierbe la foc mediu timp de 45 de minute, se adaugă vinul și ardeii iuți, apoi se mai fierb 15 minute și se adaugă tăițeii. Se servește caldă.
Încearcă și:
REŢETA ZILEI: Porridge de secară cu rubarbă
REŢETA ZILEI: Clătite cu cocos, rodii şi iaurt
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci