Ingrediente:
500 g cotlet de porc, un cârnat de casă afumat, o foaie de dafin, 2-3 căţei usturoi, 1/2 linguriţă piper negru boabe, 1/2 linguriţă sare.
Pentru crustă: boia, piper măcinat, ierburi Provence, usturoi granulat, chilli
Mod de preparare:
Se taie o bucată de cârnat puţin mai lungă decât cotletul. Acesta se străpunge prin centru cu un cuţit mai lat, unde se va pune cârnatul. Se taie capetele şi se lasă un cm în afară. Se aşează cotletul într-o cratiţă, se acoperă cu apă, se adaugă aromele şi se fierbe cu capac 20-25 de minute. Se lasă la răcit şi pe o hârtie de copt se pun ingredientele pentru crustă, după gust. Se tăvăleşte cotletul prin aceste condimente, iar după ce s-a răcit complet, se ţine la frigider.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)
REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval