x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Ardei umpluți

REŢETA ZILEI: Ardei umpluți

20 Ian 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Ardei umpluți

Ingrediente:

7 ardei grași, un ardei roșu, 2 morcovi, 2 cepe, 150 g orez, 3 roșii, boia de ardei dulce, sare, piper, 50 ml ulei, o lingură de făină, o linguriță de vegeta, pătrunjel

Mod de preparare:

Se spală și se curăță ardeii, se scoate cotorul cu semințe, dar se păstrează pentru a se face capac. Separat, toacă fâșii ceapa și ardeiul, iar morcovul se rade. Se înăbușe în tigaie împreună cu orezul, pulpa de roșii și se lasă pe foc până capătă o consistență. Se adaugă sare și piper după gust, se umplu ardeii și se așează într-o cratiță mai înaltă. Se pune apă caldă, câteva rondele de roșii deasupra, vegeta (după gust) și se lasă la fiert la foc mic. Spre final, se dizolvă o lingură de făină în apă și se pune în sos. La final, se adaugă verdeață tocată mărunt.

 

Încearcă și:

REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)

 

Cea mai bună rețetă de negrese cu banane

 

REŢETA ZILEI: Supă italienească cu fasole

 

×