Ingrediente:
15 creveţi, o ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, o roşie mică, 12 roşii cherry, 35 g caşcaval/mozzarella, 3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, 1/4 linguriţă boia dulce, sare, piper
Mod de preparare:
Se curăţă creveţii, se clătesc şi se usucă bine cu şerveţele de hârtie. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa tocată mărunt şi ardeii pătrăţele. Se călesc cinci minute, se pune sare şi piper, apoi se adaugă creveţii şi se amestecă de câteva ori, până devin roz. Atunci se scot din tigaie, iar peste legume se pune roşia dată pe răzătoare, roşiile cherry întregi şi boiaua. Se ia tigaia de pe foc, se pun creveţii, jumătate din pătrunjelul tocat, caşcavalul răzuit şi restul de pătrunjel. Se dă tigaia la cuptor (sau puteţi muta conţinutul într-un vas ceramic termorezistent), la 200 de grade, până se topeşte caşcavalul.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză
Salata perfectă pentru după sărbători
REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu mozarella și usturoi