Chifteluțele cu tarhon, îmbăiate în sos aromat, se pregătesc astfel:
La 400 g de carne de vacă adaugi 300 g carne de porc; apoi 200 g ceapă, o franzelă (de 200 g), două legături de verdeață, patru legături de tarhon, 4 ouă, făină - o jumătate de cană, usturoi, roșii - un kilogram (să fie!), untdelemn - 150 ml, unt - o țâră, smântână - un sfert de kil sau mai bine, piper și sare.
Vezi mai multe rețete AICI - Marea Carte de Bucate
Rețeta zilei de joi. Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă)
Rețeta zilei de miercuri. Pâine cu dovlecei și verdeață
Carnea se dă prin mașina de tocat, ceapa se toacă mărunt și se călește-n ulei (doar cât să-nceapă a sticli).
Citește pe Antena Satelor toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI